Een enthousiast team die zeer zorgvuldig met onze spullen omging. Verhuizen is nooit leuk maar wij hadden gewoon een gezellige dag! Team Apollo een welverdiende dikke tien!!!
Gedreven vakmensen die graag een stapje extra doen. Echt een zorg minder gehad door hun inzet
Vakkundig, voorzichtig en heel snel!
stipt op tijd, voorzichtig met de spullen, goed gehumeurd en welgemanierd
Persoonlijk contact, duidelijke afspraken en er wordt snel gehandeld.
Apollo verhuizingen heeft ons heel goed geholpen met onze verhuizing. Op de dag van de verhuizing kwamen er 4 medewerkers die ons huis netjes leeg gehaald hebben. Grotere meubelstukken werden vakkundig uit ons huis gehaald. Alles zeer netjes. Al met al een hele goede ervaring met Apollo verhuizingen.
Bijzonder snel en professioneel verhuisd. Probleem werd goed opgelost.
Hele fijne verhuizing gehad door deze aanpakkers. We zijn zeer tevreden en ze zijn absoluut aan te raden!
Bij de plaatsing van mijn spullen in de nieuwe woning leek geen moeite te veel om mij werk uit handen te nemen.
Jarenlang spullen in opslag gehad bij Apollo, zowel kantoormeubilair en -archief, als privé-interieur. Soms moest ik erbij en dat werd prima begeleid. De diverse verhuizingen naar diverse adressen verliepen altijd prima. (Alleen bij verhuizing van een antiek bureau en kast naar vakantiehuis in Zeeland stagneerde even de gebruikelijke expertise, toen de vaste kracht van Apollo, met een onervaren jonge kracht, meende een bureau niet door het raam te krijgen, waarna dat -na overleg met mijn aannemer- wel degelijk bleek te kunnen.) Al met al geef ik een dikke 8 voor Apollo, waar ik ongetwijfeld nog mee zal werken in de toekomst.
Klantvriendelijk personeel - netjes en schone werkkleding en zeer professioneel. Van een verwachte drukke dag was het een rustige dag geworden door hoe alles werd ingepakt en verplaatst door de rust die het personeel uitstraalde maar zeker door werkte.
Ruim 6 jaar geleden heeft Apollo mij voor de 1e keer verhuisd. Alles inpakken, verhuizen naar opslag en op een later datum weer inhuizen, ophangen, in elkaar zetten en aansluiten. Alles was top geregeld. Goede communicatie, vriendelijke verhuizers kortom geweldige kwaliteit. Deze ervaring was zo positief dat ik 2 maanden geleden direct Apollo weer heb gebeld toe ik een nieuw huis kreeg en weer is alles top geregeld.
Ik heb de afgelopen 2 jaar 3 keer gebruik gemaakt van de diensten van Apollo en deze waren 3 keer positief. Uw medewerkers zijn plezierig in de omgang, deskundig en voorzichtig.
Het personeel is beleefd en zorgzaam en krijgt alles gedaan zonder schade of problemen. Kortom Apollo doet verhuizen goed.
Bedankt voor het invullen uw beoordeling en de mooie woorden. Wij hopen in de toekomst weer iets voor u te mogen betekenen. Met vriendelijke groet, Het team van Apollo
Professioneel en uitstekend service. Persoonlijk aandacht voor de klant. Gemaakte afspraaken onmiddelijk nagekomen.
Allereerst bedankt voor het invullen van deze review met maar liefst een 10! Daar worden wij blij van. Wij hopen in de toekomst weer iets voor u te mogen betekenen. Met vriendelijke groet, Het team van Apollo
zie boven
Allereerst bedankt voor het invullen van deze review. Lekker kort en bondig met maar liefst een 10! Daar worden wij blij van. Wij hopen in de toekomst weer iets voor u te mogen betekenen. Met vriendelijke groet, Het team van Apollo
Onze ervaring is dat wij te maken kregen met medewerkers die vriendelijke en warm overkwamen. Er werd naar onze wensen geluisterd. Hun professionaliteit werd getest toen ze op de plek van uitladen van onze spullen niet met de de verhuislift konden werken, ze schakelde snel over tot een andere oplossing. Wij hadden wel een 4, 5 ster willen geven, maar dat kon hier niet. Wij zijn zo tevreden dat we Apollo aan andere mensen willen aanbevielen. Dankjewel Apollo team die onze verhuising verzorgde.
Allereerst bedankt voor het invullen van deze review en de mooie woorden. Wij hopen in de toekomst weer iets voor u te mogen betekenen. Met vriendelijke groet, Het team van Apollo
Kan Apollo verhuizingen van harte aanbevelen. Zeer vriendelijke mensen, top team, goede bereikbaarheid van medewerkers op kantoor, zeer harde werkers. De verhuizing ging zeer gemakkelijk en was een hele fijne ervaring! Ik kan Apollo aan iedereen aanbevelen!
prima verhuizing
Allereerst dank voor het invullen van een review. Wij hebben vandaag telefonisch contact met u opgenomen naar aanleiding van de sterren bij het oplossen van klachten. Uit het gesprek bleken er geen klachten te zijn en is hier per abuis een beoordeling geplaatst in plaats niet van toepassing. Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Het Apollo team
Prima service.
Allereerst bedankt voor het invullen van een review. Een prachtige beoordeling met een 10! Ons streven is dat alle klanten hun verhuizing naar volle tevredenheid ervaren. Fijn dat dit gelukt is. Met vriendelijke groet, Het team van Apollo
Vriendelijke en vakbekwaame verhuizers. Denken goed mee en gaan heel professioneel met onze spullen om. Zeker een aanrader
Allereerst bedankt voor het invullen van deze review en de mooie woorden. Fijn dat verhuizing zo goed is ervaren, als team proberen wij de klant zoveel mogelijk te ontzorgen in alle aspecten. Wij worden beloond als dit door de klant ook zo wordt ervaren. Wij hopen in de toekomst weer iets voor u te mogen betekenen. Met vriendelijke groet, Het team van Apollo
Scharenburg 8
1046BB Amsterdam