Zeer behulpzame, kundige en vriendelijke medewerkers. Minpunt was dat men op het nieuwe adres ca. 2,5 uur te laat waren. Een deel staat nog in de opslag en wordt eind september gebracht
Afspraken worden nagekomen, Erg prettig personeel Efficient
Makkelijk geregeld. Allen zeer vriendelijk en behulpzaam. De verhuizers was een geolied team met goede zin. Dit heet zorgeloos verhuizen!
Wij hadden een ingewikkelde verhuizing. een pakhuis vol met spullen, klein en groot, moest in de binnenstad van zolder naar beneden. Naar veel verschillende adressen. Het werd een hele lange dag. De verhuizers waren kundig, efficiënt en vriendelijk. Wij waren diep onder de indruk. Wat een goed team!
Heel vriendelijke en deskundige medewerkers en prima materieel!
Een woord is genoeg - Top - Als het uitkomt zal ik zeker Lammers aanbevelen als verhuizers
Geweldig deskundig, vrolijk en vriendelijk
Netjes en snel gewerkt.
Goed contact, duidelijke afspraken en geweldige service. De wagen wordt snel en met de grootste zorg in- en uitgepakt. Alles staat binnen de kortste keren weer op zijn plek.
Voor de derde keer waarvan de laatste 2 Meg dezelfde mannen. Uitstekend verhuisd!!!
Alles super snel gegaan complimenten
Vriendelijk en behulpzaam
Alles helemaal voor elkaar.
Prima werk afgeleverd, netjes geholpen. De onvoorzien niet ingepakte huisraad was ook in no time in dozen verpakt.
Alles perfect geregeld. De verhuizers waren aardig, flexibel en dachten met ons mee. Heel fijn en blij mee.
Uitstekend! Ik kende uw bedrijf van naam uit Brummen.
In goede afstemming van datum en prijs is de verhuizing naar opslag soepel en vlot verlopen. Aanpassing van afgesproken zaken tijdens de verhuizing was geen enkel probleem. Wilt u nog even helpen hier, kan dat nog mee etc. Dank, het was een leuke dag. Wij zien uit naar de dag dat wij gezamenlijk met LAMMERS verhuizingen de spullen uit de opslag in ons nieuwe huis gaan brengen. vriendelijke groet, L. Jonker
Lammers heeft vriendelijk, kundig en zeer behulpzaam personeel. Verhuizing verliep heel goed en zonder stress. Als we ooit weer verhuizen dan zal dat wederom met Lammers zijn.
Alle wensen waren bespreekbaar. Uiterst professioneel verhuisbedrijf.
Lammers heeft ons 2 maal binnen 2 jaar verhuisd en dit was een heel prettige ervaring. Vriendelijke en deskundige mensen die met veel plezier hun werk doen en dit ook afstraalden op ons. Hierdoor waren we vlot en zonder zorgen verhuisd. Erwin en Dennis: Top!!
Net als 20 jaar geleden zijn wij weer zeer tevreden over de geleverde service.
Goed contact - deskundige, fijne, behulpzame mensen. Alles naar wens verlopen.
Onze ervaring is dat ze netjes en professioneel onze verhuizing hebben verzorgd.