Medewerkers voelde situatie goed aan. Prettig om mee te overleggen. Verder gezellig team!
Álles is volgens de afspraak gebeurd
Vanaf het begin was het een plezierige samenwerking met de familie Lammers,zowel telefonisch als persoonlijk contact. Heren hebben hard gewerkt bij het huis leeghalen,volgende ochtend alles met plezier hebben ze de vrachtwagen leeg gehaald,gelukkig hadden ze een lift bij zich ,zo konden ze de keukenboer ook helpen met de zware kasten naar boven liften .In één woord Toppie Dank je wel heren en ook Voorde dames aan de telefoon.
Ik heb nu 4 keer gebruik gemaakt van hun diensten en elke keer was ik verrast door hun aanpak. Communicatie verloopt vlekkeloos, uiteindelijke factuur valt altijd mee. Medewerkers zijn vriendelijk en weten wat zij doen. Al met al een bedrijf om aan te raden!
In 2017 voor het eerst kennis gemaakt met dit verhuisbedrijf en nu ik zelf ging verhuizen (2x) was de keus niet moeilijk. Lammers verhuizingen inschakelen. Gedeelte moest verhuisd worden, gedeelte in de opslag. Ze denken met je mee en je kunt met alle vragen bij ze terecht. Niets is teveel. En de dag van de verhuizing verloopt op rolletjes. Wil je geen stress dan kan ik ze aanraden !
Prima service, alle vragen werden heel snel beantwoord. De mannen waren vrolijk en vriendelijk, ondanks de regen.
Op tijd volgens afspraak. Alles keurig afgeplakt. Goed doorgewerkt.
Goed, lokale bekendheid was van grote nut
Relatief kleine verhuizing maar wel last-minute. Toch voor elkaar gekregen en de 2 heren die de verhuizing uitvoerden deden dit heel professioneel en vriendelijk.
Alles okay.
Vriendelijk en persoonlijke benadering Deskundig Rustig Snel en efficient Oplossend
Flexibel
Met name het vakmanschap, de vriendelijkheid en de fijne sfeer waarin gewerkt wordt is tekenend voor dit bedrijf. Soms is het "onmogelijke"toch mogelijk in goed overleg.!!
Het team werkte snel samen, en kwamen zelf in twee auto's waardoor terwijl een persoon sommige meubels gingen weer monteuren, de andere konden, na uitlading, terug om de volgende inlading te doen. Hierdoor verliep de verhuizing heel snel en makkelijk.
Ik ben zeer tevreden. Vanaf het eerste telefoon gesprek met de dames van kantoor tot en met de rekening.
geen