Verliep perfect
Heel goed
Vanaf het eerste contact liep alles gesmeerd. Goede begeleiding, meteen bereikbaar, net zoveel materiaal als je nodig had om te pakken. Op de verhuisdag keurig op tijd! 4 man sterk en iedereen wist wat hij doen moest. De verhuislift direct goed geïnstalleerd en meteen aanpakken. De verhuizers waren vriendelijk en heel voorzichtig met onze spullen. Er was onderling ook een prima sfeer en dat is ook heel belangrijk. Kortom wij hadden een prima verhuisdag! Ik kan dit bedrijf echt van harte aanbevelen! Firma Lammers, heel erg bedankt!!
Zeer vriendelijk, behulpzaam en professioneel. De mannen waren een geoliede machine en werkte super efficiënt en zeer netjes. Binnen 5 uur waren we ingeladen en bij ons andere huis uitgeladen. Echt een aanrader voor iedereen die gaat verhuizen!
Topverhuizers
Vriendelijk en meedenkend, vanaf kantoor tot en met de verhuizers. Dozen en inpakpapier altijd beschikbaar. Dit maakt de verhuizing en alles er omheen een stuk relaxter!
Goed ingespeeld team, doet wat is beloofd of soms nog wel meer.
Zeer goed.
Zorgvuldig, efficient, en goed gehumeurde verhuizers
Aanpakkers Voorzichtig Behulpzaam Positieve sfeer Betrouwbaar Regionale kennis Gewoon super dus, zei ik de vorige keren ook!!
Zeer kundig team heeft ons in 1 dag op prettige en kalme wijze verhuisd
Het ging vlot Alleen één paar kleine dingen vergeten
Mannen werken hard en precies. Nul schade, en nog gezellig ook. Prachtig inzicht in hoe de vrachtwagen te parkeren bij het laden, zo van de eerste verdieping over de tuin direct op de laadklep. Zware spullen, geen probleem.
Prima afspraken, nagekomen, behulpzaam en vriendelijk
Contacten i.v.m. Lammers verhuizingen zijn steeds erg prettig geweest. Personeel, zowel op kantoor, als de personen, die onze spullen verhuisd hebben, heb ik als erg prettig ervaren!
Als voornoemd
Heerlijke medewerkers. Goede sfeer. Komen de afspraken prima naar.
Geen
We zijn uiterst vriendelijk geholpen door alle medewerkers en de verhuizing heeft ons veel werk uit handen genomen.
Mijn ervaring is zeer goed ondanks dat het een pittige verhuizing was.
Prettige en flexibele samenwerking. Harde werkers, die geruisloos vaart maken. Aanleveren dozen in etappes zoals verzocht. We zijn vol vertrouwen dat de meubels goed in de containers gestuwd zijn, zodat zij er over een half jaar weer uitkomen zoals ze erin gingen. De verhuizing krijgt dus nog een tweede deel, met opslag en uitladen op het nieuwe adres. Pas dan hebben wij een totaalbeeld over de verhuizing.
Geweldig geholpen en zeer vriendelijke mensen. Ben zeer tevreden.
Lammers Verhuizingen heeft mij tweemaal geholpen met een verhuizing in Zutphen. Zijn goed bereikbaar en duidelijk in de afspraken. De medewerkers zijn vriendelijke en behulpzaam. Werken snel en professioneel.
Professionals
Deskundig, vakkundig vriendelijk, meedenkend, behulpzaam