Deskundig, vakkundig vriendelijk, meedenkend, behulpzaam
Prettig verhuisbericht waar goede afspraken mee te maken zijn.
Prima bedrijf. Ik vraag alleen waarde naald van het Auping bed is gebleven.
In het verleden ook altijd Lammers gehad voor mijn verhuizingen, dus nu ook weer. En alles ging weer perfect. Aardige ervaren mensen.
fijn contact en ze komen hun afspraken voor de 100% na. Onbezorgd kunnen verhuizen
Zowel aan de telefoon als tijdens de verhuizing is Lammers een doortastend en servicegericht bedrijf. Er wordt vlot en in goed overleg met ons gewerkt.
Prima service en vriendelijk personeel
Ook toen de verhuizing op het laatste moment verzet moest worden hebben ze meegedacht en een oplossing gevonden voor ons probleem.
klantgericht, netjes, flexibel en kundig
Prettig samengewerkt. Deskundige en vlotte verhuizers.
Al twee keer Lammers ingehuurd voor verhuizing. Aardige, hardwerkende verhuizers die zorgvuldig met de inboedel omgaan (ook met de - en montage). Topbedrijf!
Vriendelijke heren die meedenken en respectvol omgaan met onze spullen. Lekker snel en zonder poespas. Top!
Al voor de derde keer gebruik gemaakt van de firma Lammers en telkens tot meer dan volle tevredenheid. Een aanrader !
Door onze onervarenheid bij 80 jarigen heeft de firma en Fam. Lammer ons goed wegwijs kunnen maken. Ze waren ten alle tijden bereidt te luisteren en te adviseren. Zo werd verhuizen een stuk aangenamer bravo en chapeau. Ineke en Jan.
Vriendelijk, competent en betrouwbaar.
Soepel. Vakkundig. Behulpzaam. Vriendelijk.
Vaklui en alles keurig verzorgd. Snelle reactie op vragen.
De jongens werken keurig netje, bijna geen tijd voor een bakje koffie ,wat ze wel dik verdiend hebben .een een woord geweldig personeel ,om trots op de zijn
Een gok om via een zoekmachine een goede verhuizer te vinden. Na bezoek taxateur was de twijfel verdwenen. De verhuizing ging vakkundig, voorzichtig en snel. Volgende keer schakel ik ze weer in.
Ik zou lammers verhuizingen zeker aanbevelen. Wat een goed berghuis bedrijf die zich keurig aan de afspraken houdt en vakkundige te werk gaat.
In- en uitladen ging zo vlot, we voelden ons echt geholpen, op ons gemak. Verhuizers stelden zich voor en waren heel vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Hielden rekening met onze leeftijd.
Nette mensen, keurig optijd en alles liep perfect. Na afloop kwamen ze netjes weer afmelden en succes wensen met de nieuwe woning. Ook fijn dat je de dozen weer retour kan melden en ze deze weer komen ophalen.
Ondanks dat de verhuizing door een familielid behoorlijk werd bemoeilijkt, heb ik prettig met ze samen gewerkt. Zo kon ik zelf ook de moed erin houden.
Prima , aan te bevelen
Heel een prettig en competent bedrijf. Afspraken worden punctueel nagekomen. Het personeel is heel vakbekwaam en snel.