inpak service in 27 febr. slordig t.o.v. 26 febr. , hier was toen maar één man aanwezig...zijn assistentie kwam die dag niet opdagen. Op dag 27 febr. was 4 man actief ...maar slordig, div. materiaal vergeten, o.a. brandbaar materiaal mee ingepakt, dit bleek op 17 sept.
Vakkundig
professionele uitstraling, modern materieel
snelle verhuizing
Vriendelijk Meeleven Deskundig
Houding en kunde eigen medewerkers
Jullie service was uitstekend. Ook zeer flexibel met het verschuiven van onze verhuisdatum tot meerdere keren toe. We hebben geen schade in het trappenhuis opgelopen en de mannen hebben echt super netjes en goed gewerkt.
Zeer bekwaam verhuisteam. Ook het verlengen van de opslag en het verschuiven van de verhuisdatum was geen probleem, erg fijn. Het verhuisteam was ook zeer goed met kinderen, die vonden de hele ervaring hierdoor supercool! We bevelen De Haan van harte aan bij vrienden en familie.
Beleefde inpakkers (ook tijd voor wat gein), zeer goed ingepakt (niets kapot)
Geachte mevrouw (achternaam niet vermeld i.v.m. privacy), Wij begrijpen dat additionele kosten nooit fijn zijn. Wij zijn vooraf altijd transparant inzake mogelijke extra kosten die in het land van aankomst kunnen ontstaan. Dat is ook de reden waarom wij expliciet in onze offerte hebben vermeld dat alleen de normale havenkosten inclusief zijn, zoals u ook aangeeft. De nu extra belaste havenkosten komen voort uit specifieke omstandigheden (onvoorziene opslag van uw container in de haven ofwel ‘demurrage’). Hoe vervelend ook, dit kan voorkomen in de praktijk van overzee verhuizen. Er kunnen namelijk situaties ontstaan, waarbij extra kosten zoals 'custom duties', opslag van uw container in de haven en containerhuur ontstaan. Helaas was dit bij u het geval. Aangezien u onze klant bent, hebben wij de extra aan u doorbelaste kosten gecontroleerd. Deze kloppen 100%. De factuur is dus correct. Het spijt ons u niet anders te kunnen berichten.
alles prima
werd goed met de situatie omgegaan was verhuizen en in de oude woning dingen verplaatsen. Verliep prima nieuwe woning ging soms lastig maar er werd steeds een oplossing gezocht. een kast die helemaal uit elkaar moest is ook weer in elkaar gezet. Heel klantvriendelijk en goede service!
Keurig op tijd en super snelle aflevering
Vriendelijk en vakkundig personeel welke afspraken nakomt en weet waarover ze praten.
Prettig bedrijf om afspraken mee te maken
deskundigheid en vriendelijkheid De Haan medewerkers (overigens: dit is ingevuld door Gerard Bergers, contactpersoon namens Tom van Ockenburg)
ga zo door.