Ter plekke werd toch nog voor een oplossing gezorgd voor verhuizing van de kast, wegens eerder overeen gekomen afspraak.
toegewijde, plezierige medewerkers
Houden rekening met wensen klant tijdens de verhuizing
verhuisteam allen even vriendelijk. Geen moeite teveel .
Goede lift
Beste heer Jaap (achternaam weggelaten ivm privacy), wij hebben u hierover reeds gesproken. En vinden uw verwijt onterecht en reageren daarom graag op uw feedback: Feit is dat wij op de verhuisdag conform afspraak 100% de overeengekomen diensten hebben geleverd. En zelfs meer dan dat. U verraste ons op de verhuisdag met aanmerkelijk meer zaken dan u vooraf schriftelijk heeft aangegeven, én dus was afgesproken. Hierin hebben wij ons flexibel opgesteld, en ook deze extra zaken (zelfs kosteloos!) meegenomen naar uw nieuwe locatie. Omdat het gelukkig nog in de verhuiswagen erbij kon. Wij vinden het jammer dat u vervolgens ons verwijt dat wij de afvoer van goederen uit de kelder niet verzorgd hebben. Wij hebben u de dag ervoor een passende oplossing met transparant kostenplaatje geboden, waarop u niet inging. U zou het zelf gaan doen. Aangezien de verhuiswagen door uw extra goederen reeds vol zat, was dit technisch gewoon niet meer mogelijk. Flexibiliteit heeft soms ook een praktische grens. Wij gaan ervan uit dat e.e.a. zo verder verduidelijkt is en wensen u veel plezier in uw nieuwe woning.
Kwaliteit goed
prima service
Ophalen van de Dozen gaat bepaald niet vlot, 26-02 opgegeven dat ze opgehaald konden worden en nu 06-03 nog steeds niet gebeurt, dit is een sta in de weg zonde van ons nieuwe onderkomen.
Gewoon goed bedrijf.
Bij het uitladen en op z'n plaats brengen wat secuurder werken
Kregen via een andere aanbieder een goedkopere offerte maar zijn door het contact vanaf het begin tochi met de Haan in zee gegaan. Geweldig bedrijf snel, voorzichtig, deskundig gewerkt. Ook het contact voor het plannen van een datum. Kast en bed werden ook vakkundig en zorgvuldig gemonteerd. Zorgeloze verhuizing gehad top.
Prettige en deskundige mensen. Niet van hu stuk te brengen door winterse omstandigheden. Zeer handige verhuiswagen met vaste lift tot eerste verdieping en compleet uitgerust. Goed over nagedacht. Schade snel en goed opgelost zonder teveel bureaucratie.
movers shall pay more attention on the instruction by the customer regarding the places where boxes shall be left. for example if the boxes shall be left on 2nd floor then shall not be left in the kitchen.
alles is gewoon goed. heel erg tevreden
verhuisteam prima jongens. Gingen heel zorgvuldig met spullen om. Vriendelijk en beleefd.