Afspraken worden nagekomen
Leuk samenwerkend team. Pakken meubelstukken goed in en hebben alles weer netjes uitgepakt. Goede communicatie met de adviseur op kantoor.
verhuizers vriendelijk en vakkundig.
Verhuizing prima verlopen, probleempjes snel en goed opgelost.
Niets is teveel. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Snelle afhandeling, professionaliteit, klantvriendelijkheid, flexibiliteit.
- prettig dat alle leden van het verhuisteam zich voorstelden - ik voelde me 'ontzorgd' - iedereen was even vriendelijk en geduldig, ook al moest er héél veel werk worden verricht - contactpersoon (met bijbehorende nazorg) ervaar ik als plezierig - heldere en duidelijke voorman van het verhuisteam (Stevie), nam de leiding op prettige en deskundige wijze, en die leiding werd ook duidelijk geaccepteerd door de andere leden. - ik ben zeer tevreden over de deskundigheid van alle medewerkers, het opnemen, het inpakken en verhuizen zelf en de nazorg en zal iedereen De Haan dan ook warm aanbevelen.
Hele snelle service, super vriendelijke medewerkers, kundig en snel, invoelend, hadden zelfs koffie mee!
Alles prima in orde!!
De offerte prijs was veel lager dan de prijs die het uiteindelijk koste!
behulpzaamheid
- vriendelijke verhuizers - snelle verhuizers NB. het is niet terug te herleiden naar een pluspunt, maar graag wil ik via deze weg laten weten dat ik bij verhouding kwaliteit - prijs nvt heb ingevuld aangezien de kosten voor de verhuizingen voor rekening van mijn eigen werkgever zijn.
Een goed. verhuisbedrijf en super goede verhuis mannen
Deskundigheid van het verhuisteam en taxateur en move coördinator.
Correctheid medewerkers. Kwaliteit: veel antiek werd uitstekend verpakt en behandeld tijdens in- en uitladen. Flexibiliteit na constatering dat aantal m3 aanzienlijjk afweek van schatting
Vriendelijk, flexibel, accuraat, top!
Fantastisch verhuisteam ( Arjan, Patrick, Erik en Stevie ) !! Allen bij eerdere vehuizingen meegewerkt. Efficient, zeer vriendelijk en hulpvaardig. Zeer professioneel en ontzorgen de klant.