Gedreven vakundig personeel,
Deskundiger personeel
alles was ++++++++++++++++++punten
Toppers !!!!!!
Ik ben nog nooit zo relaxed verhuisd
1 medewerker heeft meerdere keren niet gereageerd op een vraag, zelfs na aandringen van een andere medewerker heeft hij niet gebeld. De andere medewerker heeft terggebeld.
Team van 3 man die 's morgens verscheen gaf ons veel vertrouwen.
Geachte heer Lawrence, Wij hebben uw feedback betreffende uw verhuizing door ons uitgevoerd op 25 oktober jl. ontvangen. Allereerst bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen, dat appreciëren wij zeer, zowel de positieve maar zeker ook de aangedragen verbeterpunten. Uiteraard hebben wij alle doorgegeven feedback intern besproken om er voor te zorgen dat de volgende verhuizing helemaal perfect verloopt en wij u nog beter van dienst kunnen zijn. Wij willen u nogmaals bedanken voor de genomen tijd en wensen u een prettige dag toe
Perfect uitgevoerde verhuizing en opslag. Verhuisteam is een goed ingespeeld en enthousiast team dat veel plezier uitstraalt.
alles keurig verhuisd, op tijd aanwezig
Harde werkers
Geen op of aanmerkingen.
nvt
Die kleine boekendozen en grote dekendozen waren erg handig. Fijne service en nette mensen over de vloer. Mijn geliefde geluidsboxen zijn keurig zonder beschadigingen meegekomen. Goede zorg voor spullen en mensen. Fijn dat er voldoende inpakpapier en tape is meegeleverd met uitleg hoe dit goed te gebruiken. Fijn dat er flexibel kon worden omgegaan met het feit dat de uiteindelijk te verhuizen inboedel tot op de laatste dag nog onzeker was door factoren buiten mijn macht om.
Punctueel (waren ruim voor afgesproken tijdstip al aanwezig). Flexibel, aangezien men bij onmogelijkheid plaatsen van de verhuislift, zonder morren alles via de trap naar beneden hebben gebracht (vanaf 2e verdieping).