De laatste verhuisdozen ( 8 stuks) werden eerst na mijn 2e telefoontje opgehaald.
Nieuw E-mail [email protected]
De verhuizers nemen alles uit handen en zorgen ervoor dat de huisraad z.s.m. op het nieuwe adres komt.
Verhuis team super ! Charles zeer deskundig!
Het uitpakken van de spullen werd niet gedaan op de plek waar het hoorde en ook niet gevraagd. Dozen onuitgepakt in kast geschoven. Pick up totaal beschadigd en een nachtkastje beschadigd. Pick up weg moeten gooien.Wat betreft linnenkast is door de midden gezaagd om naar beneden te krijgen. Dit was niet afgesproken. Heeft mij € 150.— gekost wAnt ik kon de kast zo niet verkopen. Zeer verbaasd dat er voor de afvoer van de twee halve kasten nog geld werd gevraagd terwijl ik voor de verhuizing reeds € 3015.— had betaald.
Geachte mevrouw Verstraten – van Heeren, Allereerst onze excuses voor de manier waarop u uw verhuizing heeft ervaren. Wij zijn blij met elke feedback die wij van klanten ontvangen zodat wij onze service op peil kunnen houden. Blijkbaar is uw verhuizing niet verlopen zoals u het verwacht had, helaas zijn wij hier niet persoonlijk van op de hoogte gebracht en waren wij in de veronderstelling uw verhuizing netjes afgehandeld te hebben. Helaas lukt het ons niet u te bereiken en willen wij u graag vragen contact met ons op te nemen om dit met u te bespreken. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet,
top mannen die de verhuis werkelijk doen. Taxateur een expert en prof. Afstemming binnen diverse afdelingen (planning, uitvoering) moet beter. Inspringen op onvoorzien matig.
Geachte heer Zwetsloot, Hartelijk dank voor de telefonische toelichting op uw feedback en de tijd die u daarvoor genomen heeft. Zoals besproken met onze Manager Private Desk, Dhr Nico van der Bracht, gaan we de aangebrachte punten zeker meenemen. En graag tot de volgende verhuizing!
Verhuisteam inventief coöperatief doortastend deskundig
vakbekwaam personeel- het gebruik van een verhuislift is geweldig
Profesioneel en in overleg is veel mogelijk en makkelijk bereikbaar en vlot antwoord
Zeer klantvriendelijk en flexibel. Uitermate professioneel.
wij verhuizen al meer dan 205 jaar met de Haan en dit keer viel het erg tegen. Opname vergissingen, erg op prijsharken, bij inpakken gelijk stress bij team en onaangename ervaring. 4 a5 score Verkeerde facturering , extra voor alles wat eerder normaal was Dit itt vanuit opslag op nieuwe adres: met ervaren Rini erbij geen stress, prettig alle sgedaan en hier weer een 9
U merkt: onze waardering is erg éénzijdig. We zijn zeer tevreden.
Fijn team
Ik ben meerdere keren verhuisd, maar dit was de beste verhuizing ooit. Wat een rust straalden deze verhuizers uit, terwijl ze keihard aan het werk waren. Van het begin van de aanmelding bij De Haan is er meegedacht, zijn er oplossingen gezocht voor mijn vragen en is er goede communicatie geweest. En die hield niet op toen er verhuisd was. Zelfs toen werd er nog meegedacht over hoe dingen voor mij prettiger zouden zijn. Echt een topverhuizing!
Snel. correct en netjes