Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Vlaming heeft deze gebeurtenis tot een succes gemaakt.
Zeer goede ervaring met Vlaming verhuisbedrijf, kundige mensen en zeer prettig om mee te werken, zowel de planning als het verhuizen zelf en het ophalen van de dozen.
Van opname , advies , offerte tot realisatie en service: een zorg minder!
Heel fijne verhuizing dankzij Vlaming. 3 ervaren mannen die niet moeilijk deden als iets niet perfect was ingepakt. Waren flexibel, deden voorzichtig en extra werk was ter plekke mogelijk. Goede communicatie.
Tevreden
De verhuizing verliep goed en redelijk snel, ondanks dat ze een man misten. Doordat niet alles door het raam kon, zijn er kasten door het net gerenoveerde trappenhuis gegaan. Daarbij is het trappenhuis beschadigd. Dat hebben de verhuizes kunnen merken, omdat de kasten vast kwamen te zitten. Toch hebben ze daar niks over gezegd. Dat vind ik vreemd. Het net gerenoveerde trappenhuis heeft nu schade: moet opnieuw geschilderd. Na 2 mails en geen reactie (!), bleek uiteindelijk dat we de schade zelf moeten laten herstellen. Ik vind dat helemaal niet klantvriendelijk. Ik verwacht dat Vlaming de veroorzaakte schade zelf oplost.
Goedemiddag, Jammer te lezen dat u niet geheel tevreden bent. Fijn te lezen dat uw wel tevreden bent met de uitgevoerde verhuizing. Het verbaasd ons dat u niet tevreden bent met de schade afhandeling aangezien deze nog niet afgehandeld is. U heeft nog niet eens het schadeformulier terug gestuurd. Het lijkt mij redelijk om de procedure af te wachten voordat u een referentie plaatst. Met vriendelijke groet Team Vlaming
Erg fijn verhuisbedrijf dat afspraken nakomt, deskundige en prettige medewerkers inzet met aandacht voor onze spullen tijdens het inpakken en in- en uitladen. Zeker aan te bevelen!
Ik ben al vaak verhuisd, en ondanks dat blijft het spannend. Vlaming heeft in zowel de voorbereiding als tijdens de verhuizing onze zorgen weggenomen en ervoor gezorgd dat zowel het inpakken als het verhuizen soepel verliep. Heel fijne ervaring.
super service
Ik verhuis altijd met Vlaming (6de keer). Fijne mensen, behulpzaam en voorzichtig met jouw spullen. Kwetsbare en kostbare kunst geef ik veilig uit handen aan Vlaming.. Erg klantgericht en service minded. Zou geen andere verhuizer willen!
Gewoon goed zeer mee denkende mensen
Ze staan mij vriendelijk te woord en zijn vakkundig.
Zeer professionele, adequate, prettige verhuizing
Vriendelijke en duidelijke communicatie voorafgaand aan de verhuizing. Snelle reactie op vragen per e-mail. Vriendelijke en hardwerkende mensen die alles netjes hebben gedaan zoals afgesproken.
Zowel de communicatie met het kantoor, de planning, het in - en verpakken van breekbare goederen, het opslaan in Diemen en het afleveren met de lift, alles perfect verlopen.
Mijn ouders hebben altijd al Vlaming gebruikt een eeuwen oude service en bedrijf met fijne mensen en geweldige werkwijze wij zijn altijd heel erg content met deze service…
De verhuizing verliep soepel ondanks dat ik tot het laatst toe bezig was met inpakken en zij daardoor deels naar eigen inzicht de verhuizing uitvoerden. Prima gedaan, Vlaming.
Heerlijk alles is uit handen genomen.
Na een verhuizing door een minder professionele partij - kwamen met te weinig man, niet alles was verhuisd - kwam ik bij Vlaming terecht. Contact was erg prettig, offerte werd snel geleverd. Vergunningen aanvragen ging soepel. Ook extra objecten meenemen - na opstellen van de offerte - was geen probleem. Kon meerijden met de verhuizers naar bestemming, met een leuk gesprek onderweg. Verhuizing zelf ging erg snel en zonder schade met een verhuislift. Twee kleine puntjes voor verbetering: Kreeg de indruk dat het team de details van mijn klus bij aankomst nog niet helemaal duidelijk hadden (onder regie, bestemming) en moesten dit later nog checken. De wagen met container was gekozen voor een grotere klus na mij, waardoor niet alle materialen aanwezig waren. Maar dit hebben we opgelost met eigen pylonnen voor de straatafzetting. Al met al wel een zeer positieve ervaring, erg tevreden met ze.
Ik ben blij dat ik voor Vlaming gekozen heb. De service was zeer goed en de mensen die mij hielpen waren zeer vriendelijk.
Zeer prettige en ervaren mensen die met de nodige efficiëntie de verhuizing in een rap tempo mogelijk maakten
andere bedrijven zien problemen, Vlaming alleen uitdagingen. Leuke lui, snel en betrouwbaar.
Vier man sterk om mijn inboedel naar een huisje uit 1700 te verhuizen, smalle, steile trappen maar gelukkig ook een ladderlift. De mannen zagen het als een uitdaging en het ging super!
Zeer goed geholpen door Vlaming bij het verhuizen van een appartement op twee hoog naar een benedenhuis. Alles ging met een glijbaanlift. Fantastisch! Ik ben 96 jaar, dus verhuizen was voor mij best een hele belevenis. Maar Vlaming ontzorgt je volledig, dat was erg fijn.
Stammerdijk 24
1112 AB Diemen