Wij zijn binnen 3 maanden 2 keer verhuisd van en naar een tijdelijk huis ivm een verbouwing. Hierbij moest een deel van de spullen in de opslag en een deel mee. Dit vereiste logistiek goede planning en zorgvuldigheid. Daarbij hadden we ons geen beter verhuurbedrijf kunnen wensen. Super vakkundig, zorgvuldig en vriendelijk.
Simpelweg gewoon top service
Het team van Vlaming verhuizers was vriendelijk, vakkundig en zeer professioneel. Dit was de tweede keer in twee jaar dat ik van hun dienst gebruik maakte. De tweede keer was nóg beter dan de eerste!!
Wij blijven terugkomen bij de firma Vlaming als wij iets te verhuizen hebben. Sinds 2014 hebben wij tenminste 6 keer de expertise van Vlaming ingeroepen. Twee van de 6 verhuizingen (waarvan 1 naar Italië) waren grote verhuizingen te noemen. De laatste verhuizing (relatief klein ten opzichte van de twee bovengenoemde) vond in december 2022 plaats. Alles is bespreekbaar; tot op het laatste moment is Vlaming flexibel ook ten aanzien van de verhuisdatum. Dozen zien er altijd keurig uit en worden met inpakpapier op tijd aangeleverd. Het werk wordt efficiënt en zorgvuldig uitgevoerd. Het team dat komt opdagen doet het echt samen. Dat is voelbaar en heeft, naar mijn mening, ook een toegevoegde waarde. Het zijn echt professionals, die plezier in hun werk uitstralen.
Professioneel, behulpzaam en kundig!
De beste verhuizing ever . Het team was geweldig. Aardige kundige mensen. Alles perfect ingepakt en via een lift uit het appartement gekregen. Alleen maar bewondering voor de jongens. Zonder enige twijfel zou ik ze opnieuw inhuren
Al meerdere verhuizingen voor mij gedaan de afgelopen 17 jaar en ik vind het een top bedrijf. Vakkundige mensen die je spullen demonteren en monteren en nog nooit beschadiging gehad. Ik zou Vlaming bij iedereen aanbevelen.
Heel positief ondanks alle rompslomp welke bij een verhuizing horen.
Op de dag van de verhuizing was 1 van 2 liften stuk, terwijl er ook nog een andere verhuizing aan de gang was. Ondanks de tegenvaller blijven de mannen vrolijk en attent. Goed vragen waar we wat wilde hebben. Meedenken over wellicht betere plekken om dingen neer te zetten. Maw vlekkeloze verhuizing. Het was de 2e verhuizing met Vlaming in 2 jaar. Dit was in afwachting het gereed komen van ons huis
Professionele, aardige mannen. Zelfs kleine schade pakken ze goed op.
De verhuizers hebben zelfs twee technische gebreken in mijn huis geconstateerd terwijl de door mij ingehuurde vakmensen niets hebben opgemerkt of mij niet hebben gealarmeerd.
Ik had er tegenop gezien. Maar vier alles mee. Drie hele aardige mannen hadden het zo gefixt.
Kort en duidelijke taxatie en uitgevoerd volgens offerte en afspraken.
• Zeer vriendelijke, gezellige, bekwame en vooral professionele verhuizers. • Handig gebruik gemaakt van de mogelijkheid voor een tijdelijke opslag. • Af- en aansluiten van wasmachine en droger ook geen probleem. • Op de valreep ook nog een paar goede interieurtips gekregen • Vond het verhuizen eigenlijk wel relaxed (ook al waarschuwde iedereen ons ervoor dat het stressvol kon zijn)
Verhuizen is een vak en als je de heren van Vlaming aan het werk ziet, weet je dat je vakmannen in huis hebt. Snel, soepel, voor alles is een oplossing, hulpvaardig, vriendelijk, nette mannen en een goede dosis humor en gezelligheid onderling. Wij voelden ons enorm ontzorgd in deze stressvolle dagen.
Above expectations! Smooth and professional movers. Our items were packed and transported carefully. There was no damage at all and no task was difficult for them. They put our boxes to any of the rooms/ floor we wanted. Thank you!
Een prettig intakegesprek waarin de gehele verhuizing is doorgenomen. Wat gaat er gebeuren, wat is er nodig. Op de dag zelf een topteam aanwezig gehad dat aandacht voor ons en onze spullen had. Compliment voor de dienstverlening.
Onze verhuizing met Vlaming is perfect verlopen! We kregen ruim vooraf voldoende nieuwe dozen, de verhuizers waren op de verhuisdag op tijd en als een geoliede machine (in ook nog eens een gezellige sfeer) zijn al onze spullen van Amsterdam naar Diemen verplaatst. We hadden er nagenoeg geen omkijken naar gehad. Op het nieuwe adres bleek de verhuislift te kort om ons balkon te bereiken. Ter plekke werd besloten - zonder gedoe - om alles via de trappen en de lift naar boven te brengen. Verder was de prijs in onze optiek heel redelijk. We zijn erg blij dat we Vlaming hebben gekozen voor onze verhuizing!
Vlaming is een kwalitatief hoogwaardige verhuizer waar je flink voor betaalt, maar die alles tot in de puntjes verzorgd. De communicatie verloopt prettig en op de verhuisdag zelf is alles supersnel gefixt. We hebben zelf amper wat hoeven doen.
Vlaming heeft mijn verhuizing geweldig geregeld. Aardige werknemers, erg behulpzaam. Verhuizen is stressvol, maar dankzij hen was het zeer goed te doen.
Heel fijn om deze hulp te krijgen. Het team was super behulpzaam, snel, secuur en heel prettig om mee samen te werken. Ik zou dit iedereen aanraden. Je stresslevel daalt voor de verhuizing van +10 naar +1 (een beetje stressvol blijft het altijd). Ik zou dit iedereen aanraden, en als ik de volgende keer weer ga verhuizen ga ik het weer bij Vlaming doen en nemen we ook de inpakservice er nog bij! Nogmaals heel erg bedankt voor jullie hulp!
Heel fijn om op deze manier een verhuizing te ervaren! We waren goed voorbereid en de dag zelf liep ontzettend vlot. De vier mannen waren gestructureerd, voorzichtig met onze spullen en behulpzaam. Ontzettende het aanraden waard om voor deze professionele verhuizers te gaan!
Geweldige ploeg, professioneel, harde werkers, met veel humor.
Het was fijn dat er vooraf iemand de werkzaamheden in persoon kwam inschatten, zodat je ook je vragen makkelijk kunt stellen. Tussendoor werden er op verzoek nog extra dozen geleverd. De parkeervergunningen bleken bijtijds geregeld. Op de verhuisdag zelf waren de verhuizers opgewekt, wisten van aanpakken, losten efficiënt op wat nog niet verhuisklaar was en zij stonden open voor wat extra tilwerk van meubels die moesten worden afgevoerd. Na aankomst in de nieuwe woning werd alles snel op zijn plek gezet en weer in elkaar geschroefd. Er was sprake van een fijne samenwerking. Helaas brak er een slotje van de wasdroger af, maar dit is opgelost.
Zeer keurige, vriendelijke en behulpzame verhuizers die je door de stressvolle verhuizing loodsen!
Stammerdijk 24
1112 AB Diemen