Onze verhuizing verliep ronduit soepel. Een gezellige club van 4 man stond ruim op tijd op de stoep en hebben onze boedel fluitend en feilloos verhuisd. Ik was erg onder de indruk van de heren en na eerdere slechte ervaringen met een ander bedrijfje was dit werkelijk een verademing.
Het belangrijkste deel van de inboedel van mijn vaders huis in Duitsland moest op korte termijn verhuisd worden naar Nederland. Gelukkig kon er een gaatje in de planning gevonden worden. Tien jaar geleden was ik voor mijn eigen verhuizing (binnen Amsterdam) getipt door de buren over Vlaming. En dat bleek een supertip, want het verliep toen inderdaad op rolletjes. Dat Vlaming nu deze verhuizing van Duitsland naar Nederland wilde doen stelde mij daarom enorm gerust. Mijn verwachting kwam 200% uit. Er werd zelfs door Vlaming iemand uit Duitsland geregeld, om al vroeg in de ochtend de eerste voorbereidingen te treffen, ook een topgast. Woorden die bij deze verhuizers in me opkomen zijn: deskundig, secuur, opgewekt, vertrouwen, meedenkend, oplossingsgericht, rust nemen om de situatie goed te bekijken en toch supersnel alles geregeld. Het was één dag inladen in Duitsland en de volgende dag uitladen in Amsterdam. Werd ons in het appartementencomplex in Amsterdam verteld dat Liander de stroom er misschien af zou gooien vanwege werkzaamheden in de straat of iets dergelijks: dus dat de lift het op een gegeven moment niet meer zou doen. Zonder een spier te verrekken bleven de mannen gewoon hard doorwerken, zolang de lift het nog deed. Uiteindelijk bleek het loos alarm. Reactie: als de lift echt niet meer zou werken, dan was één van ons een verhuislift gaan halen om vanaf de straat door het raam de dingen naar binnen te tillen. Opgewekt, constructief! Petje af. Ontzettend bedankt!
Onze mega grote verhuizing had nogal wat voeten in de aarde maar is prima verlopen. Het staat nu allemaal in de opslag, dus het uiteindelijke resultaat durf ik nog niet te geven. Tot nu toe dus prima.
In zowel het voortraject als de verhuizing zelf wordt er door de firma Vlaming Verhuizingen meegedacht. Ze komen de afspraken na en communiceren helder en duidelijk.
Dit was mijn tweede ervaring met Vlaming Verhuizingen, dus dat zegt al iets. Dit was een grote klus en ik kon elke dag bij hen terecht voor dozen, verpakkingsmateriaal en dergelijke en antwoorden op mijn vele vragen. De prijsopgave was helder, hun dienstverlening uitgebreid en op de dag van de verhuizing zelf stond er 's ochtends een klein leger bekwame vakmannen voor de deur die uiterst efficient te werk gingen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen en zou best nog een keer willen verhuizen, alleen al om nog een keer gebruik van Vlaming Verhuizingen te mogen maken!
Zeer tevreden!
De verhuizers waren heel vriendelijk en goedlachs. We hadden wisselende verhuizers, maar de 3 ploegen waren alle kundig, snel en inventief, want de eerste verhuizing naar de opslag van de ene inboedel, waarna het verhuizen van Roosendaal naar Amsterdam en tenslotte het afleveren van de opslagspullen in Amsterdam verliep zonder enige schade en snel.
Alles is netjes en vlot verhuisd
Goed op elkaar ingewerkt en zeer klantvriendelijke verhuisteam, welke de klant echt alle zorg uit handen neemt.
Dit is mijn 2e verhuizing verzorgd door Vlaming. Zeer vakkundig, professioneel en vriendelijk. Respect voor harde werktempo van de heren!
Alles volgens plan verlopen, heel voorzichtig met je spullen en bedden en meubels keurig gemonteerd. In plaats van de verhuislift, de personenlift gebruikt vanwege de regen. Afspraak is afspraak bij Vlaming.
Professional! Friendly. Great advice. We received extra boxes at no cost. The estimate was less than the competitors. The movers came on time. We are very satisfied and would use Vlaming again!
Zeer vlot verhuisd, goede ervaring
Het kijken voor de verhuizing was vriendelijk en duidelijke uitleg, op de verhuisdag zelf werden de meubels omwonden met pkstic en is het keurig vervoerd en ook het neerzetten en uitpakken verliep top, een aanrader!
Maandag 7.30 start het inpakken en demonteren, dinsdag 16 uur staat alles op de plek in ons nieuwe huis en is alles gemonteerd!
Wij hadden een drie daagse verhuizing ingepland van Amsterdam naar Wilp (Gelderland). Het meeste werk was het de- en monteren van de kasten. Het leken wel meubelmakers. Tot in de puntjes. Wij hebben het een en ander aan kunst wat fantastisch verpakt in Wilp aankwam. Alles weer op de door ons aangegeven plaatsen door de heren weer opgehangen. Zonder een butsje of krasje staat en hangt alles weer in ons nieuwe huis. Een topteam, zeer vakkundig, goed humeur en humor een absolute aanrader.
Stipt op tijd. Vakbekwaam. Vriendelijk
Alles was correct en hele sterke makkelijke dozen.
Een zeer professioneel team met met aandacht voor mijn eigendommen. Alles in rust maar met een gestage voortgang. Mensen bespaar je de ellende om met een studentverhuisservice of wat dan ook in zee te gaan. Neem een professionele erkende verhuizer, Vlaming is zo 'n bedrijf!
niks aan toe te voegen, gewoon goed.
hele fijne ervaring om met dit bedrijf in zee te gaan. zeer vakkundig en zeer professioneel te werk.
Blij jullie ingeschakeld te hebben. Goede service en de verhuizers hielden veel rekening met de dementie van mijn oom, bedankt daarvoor. Ik weet jullie te vinden als ik jullie weer nodig mocht hebben.
Goede voorbereiding, vriendelijke medewerkers en snel inladen en uitladen. In alle hectiek van de verhuizing brengt Vlaming rust, reinheid en regelmaat. Dank!
Voor de vierde keer (eerste keer in 1985) verhuisd met Vlaming. Dit zegt al genoeg: uitstekende verhuizer. Deze keer met een lange periode van opslag van de inboedel. Ook hierbij geen enkel probleem ondervonden. De inboedel kwam uit de container zoals hij erin was gegaan. Alleen de spanning in de fietsbanden was wat afgenomen.
Verhuizen Is, in mijn ervaring, nooit leuk, maar als het al moet dan graag met een betrouwbaar partij waar je op kan rekenen. Dank voor alle hulp!
Stammerdijk 24
1112 AB Diemen