Ondanks dat het verkeer op de gracht moeilijk deed en de lift op de nieuwe bestemming kapot was hebben de mannen geen kik gegeven en verliep mijn verhuizing voorspoedig!
Wij waren zéér tevreden over de werkwijze en afhandeling van onze verhuizing en terugkeer dag van de opslag. Heel erg bedankt!
Prima gewerkt,
Kortom, heel tevreden.We zijn uitstekend geholpen door prettige verhuizers!
In Amsterdam en in Bussum geen lift, heeft geen invloed gehad op het beeld en service van Vlaming
Spotjes in de badkamer zijn vergeten
We waren echt heel blij met deze mannen.
Zeer prettig en kundig bedrijf dat mijn inboedel op de warmste dag van het jaar (35º+) heeft verhuisd van een benedenwoning in Amsterdam naar een bovenhuis in Arnhem. Met alle omstandigheden is zeer goed rekening gehouden en aan alle afspraken is voldaan.
Heel vakkundig verhuisd. Knap hoe ze de grote spullen door kleine openingen wisten te krijgen
Gewoon heel goed! Ook de communicatie tussen de beide groepen was efficiënt!
De dag waar ik erg tegen op had gezien werd dankzij de 3 mannen een feest! Voor mij de helden van het jaar!
Helaas is er een tafelventilator kapot gegaan
Uitstekend uitgevoerde verhuizing. Zeer tevreden, ook de demontage van de servieskast was uitstekend, heel zorgvuldig uitgevoerd.
Zeer tevreden over alles!
Outstanding service, very professional, great offer with content of company, all around top service! Thank You
Inloopmatten waren niet aanwezige terwijl het regende
Alles was volgens afspraak. Keurig netjes, aandacht voor de spullen. Zeer professioneel, schappelijke prijs
enig minpuntje was dat de strip van de latten bodem 1 te laag was geschroefd (zaten twee gaatjes), dit heb ik opnieuw moeten doen.
Stammerdijk 24
1112 AB Diemen