Efficiënt, professioneel, klantgericht, denken aan alles, zeer tevreden.
Hartelijk dank voor positieve review. Hartelijke groet, Annemieke
Zowel de informatievoorziening vooraf als de verhuizing zelf liepen voorspoedig.
Toen wij graag in twee keer wilden verhuizen om de kasten vast op te zetten was dat geen enkel probleem. Zo konden wij als senioren ontspannen verhuizen. Dank daarvoor. Alles liep soepel en gesmeerd.
Wat je van een verhuisbedrijf verwacht.
Het contact verliep soepel en snel. Er werden genoeg en op tijd dozen geleverd. Op de dag van de verhuizing kwam de firma met drie personen. Ze werkten snel en netjes. Het enige minpuntje is dat ik het offertebedrag vooraf moest voldoen. Dat bezorgde vooraf wat stress. Groet, Matthé Fokkens
Alles prima voor elkaar. De verhuizing en verplaatsing naar de opslag verliep soepel. Het team was vriendelijk en behulpzaam.
Vlotte verhuizing, aardige mannen, alles goed verzorgd
Door onze verhuizing over twee dagen te verdelen was er geen tijdsdruk. Alles verliep gestructureerd en rustig.
Efficiënte verhuIzing uitgevoerd door hard werkend en gezellig verhuisteam. Ook ruimschoots voorzien in dozen en informatie vooraf. Alles liep voorspoedig en rond 14:30 was alles al gereed. Wel 1 beschadiging geconstateerd, maar dit is keurig opgelost (kan object kosteloos vervangen). Raad Smilda zeker aan!
Vriendelijke mensen welke ons echt de zorgen uit handen namen, zowel de mensen op kantoor waar wij telefonisch contact mee hadden als de mensen die daadwerkelijk ons hebben verhuisd. Ondanks het feit dat het een lange dag was voor ons maar voor jullie collega’s bleef men doorgaan… top we zijn erg blij betreffende de verhuizing en raden het iedereen aan.
Vriendelijke mensen, en behulpzaam Goed mee te overleggen Prima verlopen Ga zo door !! Groet Fam. Anker
Mooie gemoedelijke verhuizing , Geen moment gehad van , oh gaat dit vwel goed
Er moest bij ons een bad van 120kg naar de eerste verdieping. Wegens omstandigheden die buiten iedereen zijn macht lagen lukte de eerste poging niet. Hierna vlot een tweede poging ingepland zonder extra kosten. Uitstekend opgelost!
deskundig en vlot.
Komen afspraken na en netjes gewerkt!
Goede voorbereiding en levering van dozen. Mooie verhuisdag dankzij de inzet van vier man personeel. Snelle afhandeling van door per ongeluk overkomen schade. Graag schades wel zelf melden op verhuisdag. Jammer om ze later tegen te komen. Over het algemeen zeer tevreden.
Zeer vriendelijke en deskundige mensen!
goede ervaring
Aanpak verhuizing is zorgvuldig en efficiënt uitgevoerd. Het verhuisteam denkt mee en is relaxt en heel vriendelijk.
Het team van 4 man die wij hadden hebben goed werk geleverd. Ze waren netjes en vriendelijk. Vroegen dingen die onduidelijk waren en dachten mee! Alleen een beetje jammer dat we voor demontage en montage hebben betaald (moesten zelfs een hogere prijs betalen ivm 2 babykamers) terwijl ze op ons bed na, alle meubels in zn geheel hebben vervoerd! Uiteraard heel fijn voor de verhuizers maar dan hebben we wel een te hoog bedrag betaald.
De verhuizers waren zeer behulpzaam en werkten zeer zorgvuldig
Een perfecte offerte. Alles verlipe geheel volgens afspraak , de verhuizers werkte snel maar wel voorzichtig met de meubelen en zeer correct. Zeker aan te bevelen!
Kapteynlaan 4
9351 VG Leek