We zijn heel tevreden over de verhuizing.
Alles is naar voller tevredenheid gelopen.
Voro onze verhuizing heb ik een aantal partijen vergeleken en Smilda kwam hier als goedkoopste uit, hierbij ook nog als erkende verhuizer aangemerkt te zijn was uiterst geweldig. Op de dag dat de inboedel werdt opgehaald kwamen ze met professionele mensen die op alles een passende oplossing. Uiterst aan te bevelen!
Vriendelijk. Werken snel. Goede communicatie.
Communicatie was in alle opzichten duidelijk en correct . In mum van tijd alles ingepakt en alles weer op zijn plek . Heerlijk nuchter en degelijk bedrijf
In minder dan 3 uur hebben de mannen mijn meubels en huishoudelijke apparaten verhuisd. Waren erg behulpzaam. Ook kreeg ik hulp bij het demonteren van een bed wat mij niet lukte. Ze zetten alles netjes op de door mij aangegeven verdieping en plaats. Ben erg tevreden. Als ik weer zou moeten verhuizen (wat ik hoop voorlopig niet ga doen) zou ik Smilda weer kiezen.
Zeer klant- en oplossingsgericht. Snel en zorgvuldig
Kwaliteit
Jullie verhuisteam Volker, Henk en Mathijs kwamen op ons als een zeer professioneel en prettig team over. Alles werd met de grootste zorg voorzichtig en met beleid op de 1e verhuisdag ingepakt en op de 2e verhuisdag op ons nieuwe adres op de aangegeven plekken neergezet. Verder werd er goed advies gegeven, waar wij wat mee konden. Kortom een fantastisch team. Beter konden wij niet krijgen. Top!!
Alles kan en alles is mogelijk zelf op het allerlaatste moment. Helemaal top!
Geen moment twijfels gehad of het wel goed zou komen
Jullie medewerkers brachten alles op de goede plek en waren bereid om een bestaande kast te verplaatsen
Deskundig, punctueel, vertrouwd, prettig en plezierig, goed gepland en zorgvuldig
Het was een goed geoliede verhuizing.
Erg vriendelijke mannen
Werken netjes en zijn vriendelijk.
Prettige en vriendelijke verhuizers die snel en vakkundig te werk gaan
Aanpakkers, die heel nauwkeurig werken. Vriendelijk, heel veel voor ons uit handen genomen.
Goede communicatie en samenwerking onderling. Meedenkende en vriendelijke mensen.
Alles verliep prima
alles verliep perfect en geordend, vier flinke mannen die verhuisden
ondanks dat het spannend was ging het relaxed
Wat een klus, zo' n verhuizing, pfffft, inpakken vond ik al erg, wat was ik blij met de verhuizers! En wat ging het snel, maar wel efficiënt, kundig en een goed humeur! Ontzettend fijn! Bedankt!
Op de afgesproken tijd aanwezig.Netjes gewerkt. Prijs kwaliteit goed. Bij een eventuele verhuizing gaan we graag weer met jullie in zee.
Dit was onze eerste x om middels een verhuisbedrijf te gaan verhuizen en eigenlijk alles is ons goed bevallen. Zo vielen de kosten mee. Waren ze erg flexibel zo was het mogelijk de dag na kerst te verhuizen. En uiteindelijk is de verhuizing zelf ook top verlopen. Wellicht dat we buiten de vaste regio zijn verhuisd en bovendien hopen we in deze woning lang te gaan wonen, maar anders zouden we graag weer van de diensten van Smilda en Zn gebruikmaken.
Kapteynlaan 4
9351 VG Leek