Vriendelijk, correct, op tijd, professioneel, voorzichtig met de spullen en relaxed
Goed personeel, zomaar over ook voor detail hebben ze.
Zeer zorgvuldig werd de verhuizing vlot voltrokken.
Ze zijn top! Denken mee bij iets ingewikkelder situaties. Hebben ons prima verhuisd! We zijn dik tevreden. Ze doen alles wat je vraagt en komen afspraken goed na. Zeer aan te bevelen, deze jongens.
Perfecte intake. Duidelijk wat ik kon verwachten!
In alle opzichten tevreden: deskundig, adequaat en vriendelijk.
De heren waren snel met het in- en uitladen van de dozen en andere spullen, bovendien communicatief en prettig in omgang
Behandelen spullen netjes, adviseren en denken mee. Doen de klus als afgesproken ook wat betreft de tijd. Prima ervaring!
Ongeveer zes jaar geleden zijn we zelf verhuisd met behulp van de fa. Smilda. Destijds is dat ons heel goed bevallen. Daarom nu, bij de verhuizing van mijn ouders, ook gekozen voor Smilda.
Verhuizing is goed verlopen en alles was vlot overgeplaatst naar het nieuwe huis.
Kortom, een prima bedrijf om mee samen te werken.
Wat fijn om met dit bedrijf een verhuizing te doen! Snelle service, bij vragen meteen antwoord, leuke mannen die de verhuizing deden. Netjes, deskundig, snel en aardig. Een aanrader! Irene en Harmien
Onze verhuizing was chaotisch en vergde veel aanpassingsvermogen van Smilda. Dit hebben ze echt fantastisch aangepakt, helemaal niks op aan te merken. Zonder te zeuren en heel meewerkend hebben ze alles uitgevoerd.
Deskundig en leuk team.
Bijzonder goede samenwerking en geweldige medewerkers. Dit kom je nog maar zelden tegen. Chapeau!!!
Goede communicatie, vlotte verhuizing, vriendelijk en behulpzame verhuizers
Van begin tot eind op een zeer vriendelijke en professionele manier geholpen.
Alles keurig verhuisd en in het nieuwe huis keurig op zijn plaats gezet.
De medewerkers waren er netjes op tijd en hielpen vlot en erg vakkundig met verhuizen.
vriendelijke sterke mannen, gaven overal hun medewerking aan.
De afspraken zijn goed nagekomen en de verhuizers werkten zorgvuldig
Uitstekende verhuizers met een professionele aanpak.
Vriendelijke professionals
Zie hierboven
Respect volle verhuizers die begrijpen dat je een oudere dame die even tussen twee woningen raakt rustig en begripvol moet benaderen. Ook al staat het huis vol met heeeeel veel spullen, alles wordt netjes en in overleg ingepakt en voorlopig opgeslagen. In een woord: Hulde
Kapteynlaan 4
9351 VG Leek