Schippers & Co heeft in aug ‘23, vanwege mijn vertrek naar het buitenland, mijn woning ontruimd. Na een inventarisatie van de inboedel is er een mooi geprijsde offerte afgegeven. Daarna hebben ze geheel zelfstandig de inboedel, want ze hadden de sleutel van het huis gekregen, gesplitst in wel/niet bruikbaar voor kringloop. Nb Fijn dat er op deze manier andere mensen gelukkig gemaakt worden! De inhoud van kasten en laden is gedurende twee weken verzameld en afgevoerd naa de kringloop. Op de afgesproken ‘leeghaaldag’ heeft een team van professionals zeer netjes de woning ontruimd. Tussentijds was er goed overleg, zijn de afspraken goed nagekomen en is er overleg geweest bij onduidelijkheid. Kortom: voor de geboden en uitgevoerde service voor het ontruimen van een woning kan ik Schippers & Co van harte aanbevelen.
Flexibele opstelling en correcte verhuizers die graag op verzoeken inspeelden
Vriendelijk huisbezoek voor offerte. Verhuizing zelf verliep vlot. Behulpzame, vriendelijke, meedenkende medewerkers.
Zeker aan te raden!
Je wordt erg vriendelijk tewoord gestaan, duidelijke offerte en erg klantvriendelijke benadering ter voorbereiding op de verhuizing, bijvoorbeeld door het nog extra beschikbaarstellen van verhuisdozen. De verhuizers waren op tijd aanwezig op de dag van de verhuizing, alles wordt goed overlegd en gecommuniceerd. Spullen zijn zonder schade overgebracht naar mijn nieuwe woning en op de gewenst plek gezet. Erg blij weer met inmiddels mijn derde verhuizing verzorgd door dit bedrijf.
Prettig
Heel fijn bedrijf die de verhuizing goed begeleid en je voorziet van wat je nodig hebt en aanvult op je wensen. Fijne mensen, dit noem ik stressloos verhuizen. Dank Schippers en co
Van inventarisatie tot lossen... het gehele traject was een prettige ervaring. De mensen van Schippers&Co weten waar ze mee bezig zijn en hebben plezier in hun werk, en dat merk je.
Wij moesten twee fietsen, waarvan 1 E Bike, verzenden naar Beieren in Duitsland verzenden. Hoe ga je dat regelen? Stoute schoenen aan en gewoon gebeld, bij het eerste adres was dit te moeilijk. Bij Schippers direct goed contact, en geen probleem. Op afgesproken datum gebracht bij Schippers, en de chauffeur heeft keurig op afgesproken datum geleverd. Iedereen blij.
Prima verlopen.Kundig personeel Wij zijn heel tevreden.
Wij waren enorm tevreden met de service en met de hele verhuizing. Het personeel was erg behulpzaam en zeer ervaren. Het was een erg prettige verhuizing die een heleboel stress wegnam. Er is niets kapot gegaan of beschadigd. De mensen waren erg vriendelijk en niets was ze te veel. Wat waren we blij dat alles zo prettig is verlopen.
A good experience. I 100% recommend this company!
De verhuizers waren vriendelijk en werkten snel en goed. Alles is heel overgekomen. Helaas waren er maar 2 mannen bij het uitladen (wij zijn in 2 dagen verhuisd) in plaats van de 4 bij het inpakken. Wij hebben dus ook zelf lopen sjouwen, ook al was dat niet verplicht, maar wel heel welkom. Punt van aandacht is de communicatie vooraf. Wij hebben zelf moeten bellen naar de te verwachte tijd van aankomst van de verhuizers op dag 1.
De verhuizers zijn heel goed op elkaar ingespeeld. Met een geintje en hard werken hebben ze de klus in no time gefixt. Heel erg georganiseerd en hard doorwerken waren de heren vroeg klaar en was het mogelijk om al vroeg te beginnen met uitpakken. Ze denken mee en geven aan waar we zelf op kunnen letten waardoor het voor onszelf eenvoudiger was om alles op zijn plaats te krijgen. Gewoon weg geweldig.
Prettig gesprek thuis om offerte te kunnen opstellen. Op de dag van de verhuizing liep alles op rolletjes. Wim Rombout.
De verhuizing liep gesmeerd. De verhuizers waren professioneel en zochten naar oplossingen als iets niet heel makkelijk verplaatst kon worden. Echt prettig.
Mijn verhuizing is vlekkeloos verlopen, de verhuizers zijn zeer zorgvuldig omgegaan met mijn kostbare spullen. Ik kreeg ook ruim voldoende dozen, inpakpapier en bubbeltjesplastic om alles netjes in te pakken. Tijdens de verhuisdag wordt de hangkleding netjes in hangboxen gedaan en ook alle schilderijen in speciale verhuisboxen. Nadat ik alles had uitgepakt, kwam men ook snel om de dozen weer op te halen. Ik raad dit verhuisbedrijf zeker aan, hele goede service en vriendelijke mensen.
Bloed nerveus waren we voor de verhuizing. Maar voor niets blijkt achteraf. Alles ging heel voort varend. Van het begin tot het einde. Hulde voor Mevrouw Stella en al het ander personeel.
Uiterst plezierig bedrijf met duidelijk ervaren mensen. In een zeer rap tempo werd ons huis ontruimd en al onze spullen op het nieuwe adres uitgeladen. Aan te raden!
Erg tevreden, ervaren en vriendelijke verhuizers, aanrader
Komen op tijd en werken hard. Gaan zorgvuldig met je spullen om
Snel gewerkt, afspraken nagekomen, servicegericht
Goede ervaring. Alles volgens afspraak. Keurig gedaan
Wij waren op zoek naar een verhuisbedrijf dat snel tijd had om ons te helpen. Daarnaast wilden we een bedrijf wat open stond voor allerlei extra wensen. Schippers en co. heeft op alle fronten aan onze verwachtingen voldaan en meer dan dat. Uitermate fijne wijze waarop we zijn geholpen. Zeer professioneel, snel en netjes!
Hele fijne, kundige verhuizers. Werken erg snel en geven daarbij ook goede tips. Zorgen dat echt alles weer prima in elkaar gezet wordt. Stella die de intake deed was ook heel professioneel en bracht snel en kundig in kaart wat precies de bedoeling was. Volgend jaar moeten wij nog een keer verhuizen en zal zeker weer een beroep op hen doen.
Langs de Werf 18 -20
1185 XT Amstelveen