De gehele verhuizing van voorbereiding tot nazorg is prima verlopen, afspraken worden nagekomen, op tijd en fantastische nette verhuizers.
De opname was professioneel en vriendelijk, de offerte zakelijk en de uitvoering deskundig, behulpzaam en compleet.
Geweldige vakmensen, zeer klantvriendelijk, zeer deskundig en vooral het meedenken. Absolute aanrader. Kapitaal loopt op de werkvloer, wees daar vooral zuinig op. Voorbeeld bij Van Gennep Verhuizers.
Rustgevend, snel en super zorgvuldig. Geen moeite is teveel. Prettige en duidelijke communicatie.
Goede afspraken, zag er tegenop maar alles verliep vlekkeloos, niets was de jongens teveel, in een rap tempo verliep alles perfect. Een pluim voor het personeel aardige nette jongens! ik hoop niet dat we ooit weer verhuizen ;0) maar mocht dit toch gebeuren, komen we zeker bij van Gennep terug!!
Wat een service verlenend bedrijf. Niets is ze te veel en de afspraken komt men volledig correct na
Zeer professionele verhuizers! We zijn heel erg tevreden, de verhuizing is heel voorspoedig verlopen. Goed georganiseerd en zeer vriendelijke en nette verhuizers. Ze denken met je mee en gaan heel netjes te werk. We zijn volledig ontzorgd, echt top! We zijn inmiddels gesetteld op ons nieuwe adres, nogmaals hartelijk dank voor de bijzonder goede service!
Goede communicatie vooraf, heldere offerte, uitstekende verhuizing met goed materiaal. Zonder butsen of scherven op onze nieuwe plek aangekomen
Zeer vriendelijke mensen. Enorm netjes en snel verhuisd.
Ik keek mijn ogen uit zo snel zeker 10 kasten uit elkaar gehaald 200 dozen ingeladen om half 8 begonnen om half 11 alles in de vrachtwagens toen van gouda naar boskoop om half 4 alles weer op zijn plaats gezet en alle kasten weer inelkaar gezet in juiste kamers
Alles gaat volgens afspraak. Er wordt meegedacht en ter plekke oplossingen bedacht mocht iets net anders zijn dan gedacht. Niets is teveel. De verhuizers zijn allemaal uiterst vriendelijk.
Nette verhuizers, gaan goed met de spullen om. Nemen veel (of alles) uit handen. Denken in oplossingen.
Op de warmste dag van het jaar hebben Kees en zijn team een snelle verhuizing gedaan. Ze zijn professioneel, harde werkers en doen wat er moet gebeuren. Gewoon een heel prettige ervaring. Ik zou het zo weer doen.
Fijn contact, komen afspraken na en prima uitvoering van aangeboden diensten
Vooral het demonteren en weer monteren van meubels ging erg goed.
Verhuizen is een vak en deze mensen verstaan hun vak tot in de puntjes
Deskundig en vrijblijvend advies. Conform afspraken geregeld en met beleefd personeel. Goede inschatting van hoeveelheid werk het is. We hebben zelf ingepakt, kregen de lege dozen, stikkers, inpak papier en folie snel geleverd en indien we inpak materiaal tekort kwamen kregen we deze na één belletje dezelfde dag bezorgd. Dat is goede service. We kunnen geen negatief punt bedenken.
Alles netjes en op tijd geregeld
Mijn meubels en verhuisdozen zijn netjes en in no-time opgehaald (ze werken snel, secuur en vriendelijk) en daarna veilig opgeslagen. Toen het nieuwe huis werd opgeleverd is alles vlot en vriendelijk daarheen gebracht. Fijne werkwijze: duidelijke communicatie en vriendelijke mensen
Net en voorzichtig personeel. Komen afspraken na.
Vlot, vriendelijk en niets is te veel. Een geweldige ervaring!
Geen moeite teveel. Alles prima in orde..vlot afgewerkt en op het nieuwe adres ook.
De communicatie was helder en snel. Kon goed inspelen op situate met diverse middelen. Voor moeilijke objecten konden oplossingen worden bedacht. En ter plekke ook bereid om voor kleine installatieproblemen mee te helpen.
Onze ervaring met dit bedrijf is meer dan goed. Op de minuut af kwamen ze met een fris en sterk team bij ons de straat inrijden en werden onze spullen snel en zonder enige kras of deuk ingeladen en op het juiste tijdstip weer retour gebracht. Wij bevelen ze van harte aan. Een dikke pluim voor dit familie bedrijf.
Ambachtweg 38
2841LZ Moordrecht