Professionele aanpak en prettige mensen die hun vak verstaan.
Vriendelijke, vrolijke en hardwerkende mensen, alles is keurig netjes zonder beschadigingen, verhuisd. De (de)montage is keurig uitgevoerd.
Inmiddels de 4e verhuizing met van Gennip. Zegt al genoeg, toppers!
Goed geregeld. Aardige mannen!
Strak georganiseerd, met super vriendelijk team. Niet alleen verhuizen maar ook alles op de plek gemonteerd en aangesloten. Wat valt er dan nog te wensen,
De mensen van Van Gennep hebben de hele verhuizing in één ochtend uitgevoerd. Zonder één wanklank is alles tot in de puntjes verzorgd uitgevoerd. Gewoon grote klasse.
Prima bedrijf, beleefd en beschaafd personeel
Verhuizen is altijd een drukke periode met soms wat stress momenten. Maar de verhuisdag zelf was de meest relaxte dag uit de hele periode. Alles liep soepel en het was nog gezellig ook.
Verhuizen doe je niet zo vaak… Toch verhuisden wij al enkele keren met van Gennep. Het team is prettig en pakt lekker door. Voor je t weet zit je in je nieuwe huis….
Hardwerkende jongens die snel en netjes mijn spullen hebben verhuisd. En nog vriendelijk ook!
Super team, zowel kwa contact als kwa resultaat!
De jongens zijn goed op elkaar ingespeeld en werken goed samen. Ook zijn ze zeer klantvriendelijk; luisteren goed naar de klant. Ik kreeg zelfs complimenten voor mijn goede voorbereiding:) De stemming was vrolijk en ontspannen, ik heb de hele dag geen onvertogen woord gehoord, echt fantastisch!
Verhuizen is stressvol Zij halen dit weg bij je Ik kan me niet voorstellen dat er een beter verhuisbedrijf is Kees dank je wel Het was voor mij een moeilijke verhuizing maar jij en je team hebben het voor mij dragelijker gemaakt
Voor de 2e keer verhuisd met van Gennep, en wederom een hele goede ervaring. De verhuizing zelf verliep zo prettig. De verhuizers werken op een goede manier samen en geen moeite teveel. Kasten uit elkaar gehaald en netjes in elkaar gezet, de wasmachine aangesloten, enz. heel fijn allemaal. Voorlopig blijf ik in mijn nieuwe huis, maar mocht ik ooit weer gaan verhuizen, dan zou ik dit zonder twijfel weer met van Gennep doen.
Wat afgesproken is is waargemaakt. Ik had wel verwacht dat de wasmachine en droogtrommel aangesloten zouden worden.
Mijn verhuizing ging vlot en was super soepel. Prettige mannen die flink door werken! Heel fijn!
Van Gennep levert een degelijke, betrouwbare service. Prettige medewerkers, rustig en beschaafd. Voor de derde maal een uitstekende ervaring.
De verhuizing verliep georganiseerd, de verhuizers waren erg vriendelijk en werkten leuk samen met elkaar (teamwork)
De mannen waren prima op elkaar ingespeeld. Goede samenwerking. Onze verhuizing is spoedig en probleemloos verlopen. Het was gewoon een gezellige dag!
Vriendelijk, snel, behulpzaam, netjes. Kortom echt uitmuntend.
Ik ben zeer tevreden omdat alles keurig netjes is verzorgd en met de nodige kennis is gedaan.
De verhuizers waren aardig en netjes. Ze pakten alles soepel en netjes in. Ze werkten goed samen. Alles ging daardoor geruisloos.
Onze verhuizing bestond uit 3 delen ivm een tussentijdse verhuizing. Onze spullen moesten voor een aantal weken worden opgeslagen. Alles verliep uitstekend, hele vriendelijke verhuizers, netjes, voorzichtig en alles werd uit handen genomen. Wij zijn zeer tevreden en kunnen van Gennep voor de volle 100% aanbevelen!
Dit was mijn 5e verhuizing met van Gennep, dat zeg wel genoeg.
Ambachtweg 38
2841LZ Moordrecht