We zijn verhuisd van Drunen in Noord-Brabant naar Genderingen. Op dag 1 werd de verhuiswagen geladen en op dag 2 uitgeladen. Alles verliep heel voorspoedig en voor alles was een oplossing. Leuk proffesioneel team met de nodige humor, ook de communic atie met het kantoor was heel prettig. Dus een echte aanrader. Anna Klimcke en Paul Salomons
Het zijn harde, keurige werkers, die heel efficient bezig zijn, zowel in ht afbreken als opbouwen van de meubels. Goed tempo van inpakken en alles weer op zijn plaats zetten.
Ook fijn persoon
Heel fijn contact en goede service. Vriendelijk personeel.
De hele verhuizing van A tot Z was super en correct geregeld. Van Dam Verhuis en Transport B V. is echt n top bedrijf!
Voorgesprek: Jeroen van Dam is aardig en duidelijk. Offerte: Goedkoper dan de andere kandidaten Verhuizing: Super aardige mannen, razendsnelle verhuizing, bereid om paar extra taken te doen. Beschadiging aan tv is netjes en snel vergoed.
Omdat eerder met het verhuizen werd gestart stond op de echte verhuisdag om 10.00 uur alles op de plaats. Zonder dat we enige stress hebben ervaren en zonder een krasje op onze spullen. Van harte ( en koninklijk!!) aanbevolen!!
Van Dam heeft mijn verhuizing snel en nauwkeurig uitgevoerd. De service was goed en de vooraf gemaakte afspraken zijn goed uitgevoerd.
zo wil je verhuizen. Men is vriendelijk, snel en professioneel. Er wordt echt netjes gewerkt.
Onze inboedel werd met zorg en respect voor andermans spullen verhuisd. Het was echt een team. Ieder zijn eigen taak en daar waar nodig een beroep doen op elkaar. Beleefd naar de klant toe. Wij bevelen van Dam Verhuis en Transport ten zeerste aan! Tot 1 mei a.s. Roel en Ellen W.
Verhuizers zijn goed op elkaar ingewerkt. Rustig en vriendelijk. Ondanks dat er in ons nieuwe huis nog een vloer werd gelegd, hebben de medewerkers van het verhuisbedrijf dit prima opgelost. Door rekening met elkaar te houden kwam alles nog op de goede plek. Dat gaf ons rust. Al met al een geweldige verhuis ervaring.
Keurig personeel. Alles werd met heel veel beleid on de verhuiscontainers geplaatst. Om 8 uur begonnen en om 12.15 uur werd alles naar de opslag gereden. Uitstekende service.
De verhuizing is snel en zorgvuldig uitgevoerd.
Alles keurig netjes geregeld en vriendelijke verhuizers.
Plezierige contacten, goede afspraken en net werk.
betrouwbaar en netjes
Verhuizing verliep perfect Mannen denken goed mee en zijn niet te beroerd om een paar meter extra te sjouwen
Al een paar keer mogen ervaren dat het een goed op elkaar ingespeeld team van vaste mensen is.
Hrt stapelen van alles wat mee moedt gebeurde zeer vakkundig
Nette offerte, keurig aan de telefoon, goed met verhuismateriaal en goede verhuizers. Kan niets anders zeggen dan: geweldig goed verhuis/opslag bedrijf.
okr
De mannen pakken keurig in. Vragen als ze niet zeker zijn of iets mee moet of anders zou moeten. Zeer harde werkers en niets is te veel.
Realistische taxatie t.b.v. offerte. Hertaxatie nadat wij e.e.a. zelf hadden oververhuisd. Ingewerkte en nette verhuisploeg.
Prettig contact, reëele offerte en de verhuizing op een prettige en zorgvuldige wijze volgens afspraak uitgevoerd.
Met een team van telkens 6 ervaren en dezelfde verhuismedewerkers heeft Van Dam mijn inboedel in een halve dag ingeladen en een werkdag later ‘‘s middags weer op het nieuwe adres uitgeladen. En alles zonder beschadigingen. In één woord geweldig!
Innovatieweg 36
7007CD Doetinchem