goede service, goed behandeld

Persoonlijke benadering Scherp concurerende prijs. Geen poespas afspraak is afspraak. Het predicaat koninklijk is het bedrijf zeker waard. De volgende keer weer met van dam verhuizen dus.

• Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Ik wil beoordelen als: Particulier
  • Ik ben: eerste keer klant
  • Verbeterpunten: Geen

perfect, zeker aan te bevelen

Van Dam is top bedrijf altijd meedenken, goede kwaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding kan niks negatiefs verzinnen

• Oplossen van schade
  • Ik wil beoordelen als: Bedrijf
  • Ik ben: vaker klant geweest
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing|Opslag|De- en montage meubelstukken|In- uitpakservice

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb met van Dam altijd het gevoel dat mijn spullen veilig en geheel bleven van plek A naar plek B. Ik heb niet voor niets van Dam 3/4 eerder gebruikt. Het is een super vriendelijke groep mensen die daar werken en Jeroen kan ik als goede vriend beschouwd worden nu. Ik zou altijd van Dam aanraden.

• Oplossen van schade
  • Ik ben: vaker klant geweest
  • Verbeterpunten: Alles ging perfect dus kan ik niet iets anders bedenken.

perfect, zeker aan te bevelen

Van Dam maakt zijn naam en koninklijke titel waar. Een zeer prettig bedrijf, vakkundig op alle gebieden en waar je merkt dat de klant centraal staat. Ik zal iedereen adviseren om voor Van Dam te kiezen.

• Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Ik ben: vaker klant geweest
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing|De- en montage meubelstukken|In- uitpakservice

Innovatieweg 36

7007CD Doetinchem

0314-342024

Over Van Dam Verhuis en Transport B.V.

Over Erkende Verhuizers