In totaal tevreden over de afhandeling. In detail een opmerking. Ik heb tijdens de opslagperiode gebeld met het verzoek om ZELF in de container te zoeken naar een jas met daarin naar alle waarschijnlijkheid het paspoort van mijn vrouw Truus Bous. ( bleek nu inderdaad in de binnenzak te zitten ) Ik wist eigenlijk precies in welke doos ik zou moeten zoeken ( opschrift JASSEN ) en deze was als 1 van de laatsten in de container geplaatst. Ik heb tijdens het gesprek hemel en aarde geprobeerd te bewegen om toestemming te krijgen maar de heer van der Woude was niet te vermurwen en bleef aangeven dat het ontzettend lastig zou zijn en dat het veel tijd en geld zou kosten ( ik wou het zelf doen dus hoezo ???? ) Uiteindelijk heb ik via een dure spoedprocedure een nieuw paspoort moeten aanvragen bij de gemeente Groningen om alsnog onze geplande vakantie te kunnen vieren. Deze kosten voor het nieuwe paspoort had ik niet hoeven maken als ik 10 minuten toegang had mogen hebben tot onze eigen spullen om het paspoort uit de binnenzak van mijn winterjas te mogen halen. Dit baal moment weegt bijna zwaarder dan de rest van de afwikkeling die eigenlijk heel fijn was ook en vooral door de medewerkers die ons hebben geholpen bij het in en uitpakken. Met vriendelijke groet Geert Walters
Uitstekend bedrijf. Kwaliteit en prijs verhouding gezien. Werken netjes en alles in overleg.
Vlotte verhuizing uitgevoerd door een deskundig team. Klantgericht en behulpzaam.
Zeer klantvriendelijke heren!. Zorgvuldig met onze inboedel.
Vanaf het eerste telefoongesprek had ik de indruk te maken te hebben met een vertrouwd adres. Ik werd vriendelijk en netjes te woord gestaan en gedurende het voortraject wist men waarover men sprak. Opname van de verhuizing ging soepel en vertrouwd. De verhuizers werken uiterst efficiënt en gaar respectvol met de spulletjes om. Kwalitatief hoogwaardig bedrijf.
De verhuizing is volgens afspraak met Henk vd Woude uitgevoerd. Meer of minder werk ging in fijn overleg. Telefonisch was voor Jannes geen moeite te veel. En ook erg belangrijk: de verhuizers waren goed op elkaar ingespeeld.
Zeer correcte en verzorgde vlotte verhuizing. In alle vriendelijkheid verliep de verhuizing voorspoedig.
Wij hebben reeds eerder gebruik gemaakt van de ervaringen van van der Woude. Ook nu weer zijn onze ervaringen uitstekend. Geen enkele reden tot klagen.
zeer goed verhuisbedrijf
Zeer ervaren keurige verhuizers die onze spullen razendsnel over hebben gebracht naar de nieuwe woning. Aanbevelingswaardig!
Het waren prettige medewerkers die u mij gestuurd heeft. Waar ook mee te lachen viel.
Vakmensen
Mijn verhuizing is heel erg prettig en soepel verlopen. Bovendien staan er nu nog spullen in opslag voor een zeer redelijke prijs.
Alles verliep volgens afspraak en geen professioneel team. Is erg goed bevallen.
Wij gaan ervan uit, dat bij de (eind-)factuur) rekening wordt gehouden met de uitgevoerde gecombineerde rit naar België.
Hele goede verhuizing gehad. De mannen van v/d Woude hebben al onze huisraad verplaatst zonder onvertogen woord. Niets beschadigd. Zorg voor onze spullen, zowel de waardevolle als ook de minder waardevolle. Alles wordt met zorg verpakt, opgepakt, ingepakt en op de juiste plek in het nieuwe huis achtergelaten. Zeer tevreden.
Prima verlopen verhuizing naar Texel. Bij V.d. Woude is afspraak ook echt een afspraak en is men niet bang om wat extra's te doen. Zeer aanbevolen!
De verhuizers stonden keurig op tijd op de stoep en nadat wij vriendelijk uit bed waren gehaald en een kop koffie was gezet is ons hele huis in 1 dag leeg gehaald en in de vrachtauto geladen. Snelheid, sfeer en deskundigheid van de verhuizers was erg goed! De volgende dag werd er uitgeladen en al onze spullen keurig netjes op de nieuwe plek neergezet.
Behulpzaam, ervaren en correct
Nette heren die alles goed communiceren, verpakken en verplaatsen.
Efficiënt, zorgvuldig, goede afstemming, goede voorbereiding. Fijn team die de verhuizing verzorgde. Mooie combi met professionaliteit en sfeer/humor. Voor ons een heel positieve ervaring!
Goede ervaring met opslaan van spullen, uitzoeken welke spullen waar naar toe moeten met gelegenheid om te komen kijken naar die spullen. Brengen van opgeslagen goederen naar diverse locaties verliep prima, aardige toegankelijke en meedenkende verhuizers.
Fijne jongens die het werk serieus nemen. Voorzichtig met het vervoeren en het in elkaar zetten van alle meubilair.
Wij verhuisden van twee verschillende huisadressen naar een gezamenlijk nieuwe woning. Zij dachten mee over een creatieve en betaalbare aanpak. De verhuizing liep op rolletjes dankzij een team dat er staat en pas tevreden was als wij dat ook waren.
Felland Noord 5
9753TB Haren