De afspraken komen ze na. Zijn vriendelijk niets is hun te veel. Lampen ophangen,kasten uitelkaar en in elkaar zetten. Alle technisch zaken kunje regelen met hun. De dingen die je niet meer nodig hebt brengen ze naar de stort. Fijne mensen waardoor de verhuizing geen stress opleverd.
Snel, deskundig en vriendelijk
Na deskundige opname een passende offerte die op passende en adequate wijze is uitgevoerd.
Zeer goede ervaring. Een puntje, het veelvuldig roken vond ik erg vervelend
De verhuizers waren om 13.00 uur klaar. Hebben aan één stuk doorgewerkt. Heel fijn.
netjes ingepakt, oog voor detail. goed opgeslagen voor 9 maanden, schoon weer terug. alles netjes weer terug in het nieuwe huis, in elkaar gezet, geen schade.
Stipt op tijd kwam de verhuiswagen aan. Van begin tot eind werd getoond dat verhuizen een vak apart is, dat zorgvuldig en met liefde voor het vak in praktijk werd gebracht. Bijzonder heb ik gewaardeerd dat steeds in goed overleg kon worden bepaald in welke volgorde de spullen werden in- en uitgeladen. Bij het in- en uitpakken bleek grote zorg voor alle spullen. Zo werd klok bijvoorbeeld mooi waterpas neergezet en liep hij daarna weer als vanouds. Bijzonder attent was ook dat we enkele zware spullen op verschillende plekken konden laten plaatsen om zo de goede plek te kunnen bepalen. De verhuizers waren ook nog eens erg aardig en van begin tot eind erg behulpzaam. In een woord: perfect.
De verhuizing verliep uitstekend, de verhuizers waren erg vriendelijk en zorgvuldig.
Een plezierige en efficiënte verhuizing, uitgevoerd door mensen die je met je spullen vertrouwt.
Prettige verhuizing, er werd snel en netjes gewerkt, goed gecommuniceerd, hebben het als een fijne dag ervaren en alles stond al grotendeels op de juiste plek.
De verhuizers hebben snel en netjes gewerkt.
Alles volledig naar wens verlopen, zeer prettige en vriendelijke verhuizers, die vooral meedenken en tips en raad geven. Ze waren prima op elkaar ingespeeld. Verhuizen doe je niet iedere dag, maar ik zzou weer met ze in zee gaan.
Nog nooit verhuisd; best zenuwachtig, maar de verhuizers namen alle zorgen weg en deden hun werk deskundig en met respect voor de spullen . Heb een prima ervaring gehad!
Als we van der Woude niet hadden gehad was de verhuizing niet zo goed verlopen. Alles goed geregeld . Prima afspraken en hulp en advies. Veel dank voor de geweldige hulp en het meedenken.
Factuur was hoger dan afgesproken! Piano is meegenomen naar opslag dit was het advies van verhuisteam, in plaats van verplaatsen naar de slaapkamer! Niet gezegd dat daarover nog een aparte factuur zou komen.
Aan de hand van een brief van uw firma hebben wij u uitgenodigd voor een opname en het opstellen van een offerte. De offerte is duidelijk, bevat geen dubbele bodems. De werkzaamheden zijn allemaal correct en keurig uitgevoerd. Het is voor een klant prettig als afspraken direct worden nagekomen. Enkele gestelde vragen en verzoeken zijn altijd op tijd en adequaat uitgevoerd of beantwoord en dat is prettig in de opbouw van de onderlinge verstandhouding. We hopen voorlopig niet meer te verhuizen. Helaas kunnen wij oogrond van onze ervaring geen tips geven om zwakkere punten te verbeteren. Aldus; bewaak de continuïteit van de huidige kwaliteit.
Voorafgaande aan de verhuizing goed contact / overleg gehad. De verhuizing zelf liep als een trein. Na 1,5 dag stond alles in ons nieuwe huis, voor zover mogelijk op de plaats en in elkaar gezet. Daarbij zeer prettig contact met de verhuizers.
zie hierboven
Wij waren zeer tevreden over de manier waarop de verhuizing verliep. Er werd zorgvuldig en geroutineerd met de huisraad omgegaan.
Ontzettend aardige mensen die wisten wat ze deden. Alles heel netjes gestouwd, opgeslagen en weer afgeleverd. Denken ook mee. Kortom helemaal goed. Zeer tevreden
Zeer bekwaam , hulpvaardig en vriendelijk personeel Hielpen ook geweldig met inrichten Betreft verhuizing inboedel mevr. K.H. Beck
Van a tot z goed verzorgd
Goed en vriendelijk personeel (taxateur en verhuizers). Perfecte inschatting van benodigd verpakkingsmateriaal en duur van de verhuizing. De verhuizing ging perfect.
Harde werkers, netjes met de spullen en heel aardig.
Netjes op tijd, alles meegenomen en zonder problemen alles overgebracht.
Felland Noord 5
9753TB Haren