Vriendelijke en deskundige mensen Alles volgens afpraak Kortom gewoon goed Alleen maar positief Ik kan niets negatiefs bedenken Super bedankt mannen
Erg blij met hoe het is gegaan. Harde werkers met oog voor detail en het meedenken is fantastisch! Aanrader!!
Het nam meer tijd in beslag dan ik had verwacht op de verhuisdag zelf. Maar, alles staat op plek en weer in elkaar en onbeschadigd. Ruimtelijk inzicht was een pre voor ons lastige huis. Prettig team werkt goed samen.
Ik zou niet graag snel weer verhuizen, maarrrrr dat ligt zeker niet aan de verhuizers want die hebben ons geweldig geholpen, zijn heel erg aardig, behulpzaam en leiden het in goede banen!
Fijn team, minimale schade, goed gemutst tot het eind. Volgende keer weer Vermeer!!
Super gemotiveerde hard doorwerkende mensen die bij ons een bankstel via de achterkant over een balkon via de keuken de gang naar de huiskamer hebben gebracht. Mvg Joke
Ik heb Vermeer inmiddels de 3e verhuizing laten uitvoeren, in alle gevallen werd de verhuizing keurig volgens offerte en afspraken uitgevoerd.
Prettig en vlot aan de telefoon, over de mail en op de dag van verhuizing. Vriendelijke mensen van wie je merkt dat ze het netjes willen regelen. En dat is fijn bij zoiets als een verhuizing (ikzelf was moe van het voorbereiden van de verhuizing en toch een beetje emotioneel).
Onze complimenten voor de inzet en het met grote attentie verzorgen van onze verhuizing! Na eerder uitstekende ervaringen hebben wij opnieuw voor Vermeer Verhuizingen gekozen. En opnieuw zijn wij meer dan tevreden!
snel, zorgzaam, met beleid en op elkaar ingesteld.
Alles is netjes door Vermeer verzorgd. Van transport tot opslag en van opslag tot in de woning. Top verhuizers!!
Wij zijn zeer tevreden hoe Vermeer verhuizingen het heeft aangepakt .Alles keurig ingepakt.Geruisloos verhuisd.Dozen op de juiste plek gezet.Niets kapot.Kortom zeer bedankt. Familie van Lit
Het verhuisteam heeft mij professioneel en vakkundig verhuisd. De vehuizing ging probleemloos en was in een halve dag klaar.
Verhuisd vanuit een lastig gelegen apartement, waar ze ten tijde van de verhuizing ook nog aan de straat aan het werk waren. Maar alles vlekkeloos verlopen! Alles vlotjes verlopen, met voldoende, kundig en erg aardig personeel ter plaatse. Dozen werden ruim voldoende geleverd en snel weer opgehaald toen we alles hadden uitgepakt. Aanrader!
Verhuizing zonder stress. Meubels worden goed verpakt, Aardige en rustige mensen die weten wat ze doen,
Vermeer verhuizingen is een aanrader voor uw verhuizing. Vakkundig, netjes, vriendelijk en zorgvuldig personeel.
Ja wat valt er toe te voegen aan een SUPER TEAM snel vakkundig niets beschadigd en het was zelfs gezellig. Alles bij elkaar minimaal 5 sterren Waardig Groet Fred Harinck
Aardige, rustige mannen, zeer georganiseerd en afspraken goed nagekomen
Prima, netjes, heel tevreden!
Netjes werk top goede service
Verhuizer zeer aan te bevelen. Komt afspraken correct na
Perfect geregeld allemaal en keurig op tijd, zeer netjes alles en keurig personeel
De keuze viel op jullie bedrijf vanwege de uitstekende ervaring van een familielid van ons die ook naar dezelfde flat is verhuist. De verhuizers hebben op eigen initiatief de beste opstelplaats voor de verhuiswagen gekozen (achterzijde oude woning). Iets waar ik mij van te voren wel een beetje zorgen om maakte. De verhuizing en inruiming van de nieuwe woning verliep heel soepel. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Je kon ze alles vragen. Kortom, wij zijn uiterst tevreden hoe alles verlopen is.
Deskundig personeel
Wat een goede keuze ok Vermeer te laten verhuizen. Geen enkel kritisch puntje en zou ze zeker aanraden.
Capelseweg 112
2907 XC Capelle aan de ijssel