Verhuizers gingen voorzichtig en netjes met onze spullen om. Verhuizers waren beleeft. Spullen werden netjes op de juiste plaats neergezet!
Verhuisbedrijf Vermeer verhuisde ons na ons verblijf in Engeland. Het was heel plezierig om in de tijd van afstand-houden onze inboedel weer in uitstekende staat na opslag terug te zien en deskundige hulp en advies te krijgen.
Uitstekende ervaring van eerste contact tot uiteindelijke verhuizing. Vriendelijk en professioneel familie bedrijf!
De verhuizing verliep soepel. Er werd goed gecommuniceerd.
Fijne en gezellig mensen
Heb Vermeer gebeld voor een kast die in mijn berging stond die 4 hoog naar boven moest zonder lift. Binnen half uurtje hebben ze het gefixt. Alles netjes gedaan, geen schade etc, en de factuur viel nog 75 euro lager uit dan verwacht. Al met al prima ervaring.
Goede service tegen goede prijs. 1 ding lukt niet om naar zolder te verhuizen ondanks verschillende pogingen. Dit hebben wij zelf gedaan door de traptreden los te maken.
Ik kan het iedereen aanbevelen. Ze zijn snel en deskundig. Waar je zelf met vrienden een dag over doet doen zij in de helft van de tijd, en zonder dat er iets beschadigt
Verhuizers begonnen op tijd. Werkten hard en efficiënt. Hebben alle spullen zonder schade verhuisd. In de nieuwe woning hebben ze alle kasten geplaatst, in elkaar gezet en gezekerd. Alles rustig, vakkundig. Onderlinge sfeer was goed, prettige mensen.
Wij waren erg tevreden over de verhuizing. Hele aardige mensen die ons snel en professioneel hebben verhuisd.
Verhuizing werd perfect uitgevoerd door professioneel team. Fijne medewerkers die voorzichtig met onze spullen omgingen. Daardoor verliep de verhuizing prima!
Prima verlopen verhuizing. Alles gegaan zoals afgesproken. Taxateur was zelf ook bij de verhuizing aanwezig en hielp net zo hard mee. Keurige en aardige ploeg mensen. Heel correct. Voor ons alles naar wens voor een schappelijke prijs. Dit was voor ons de derde keer dat wij gebruik maakten van het verhuisbedrijf en weer tevreden.
perfect
Keurig op de afgesproken tijd, zeer voorkomende heren die alles netjes en met veel zorg verhuisde voor ons, echt een aanrader voor iedereen en voor een nette prijs !
Vermeer Verhuizingen zijn rustige en ervaren professionals. Het begint goed met een juist ingeschatte offerte. Ook een ‘losse’ afspraak om later een tweede adres erbij te verhuizen wordt in prijsstelling correct meegenomen. Het team laadt en lost snel, communiceert prettig en zo stil mogelijk. We vonden het ook heel prettig dat de bank, de bedden en andere kasten zodanig werden neergezet (en de dozen op goede afstand) dat montage en inruimen door onszelf gemakkelijk was. Ook heel fijn is dat stukken die bij nader inzien op de verkeerde plek zonder probleem, en met een lach, op de betere plek neergezet werden. Van de 3 verhuizers in de afgelopen 4 jaar is Vermeer in alle facetten de beste.
Super tevreden over de verhuizing. Personeel top, niets is te veel. Over anderhalf jaar gaan we weer verhuizen en kiezen zeker weer voor Vermeer Verhuizingen.
Deze mannen blijven vrolijk!
Werkelijk verbijsterd hoe snel en vakkundig de verhuizing heeft plaats gevonden
Netjes, vaste krachten met ervaring, denken mee
Heb geen aanvullingen, ze hebben het gewoon perfect gedaan.
Capelseweg 112
2907 XC Capelle aan de ijssel