Beleefd, vlot, netjes, harde werkers en tevens gezellig
Betrouwbare, servicegerichte en klantvriendelijke onderneming.
Heel prettig en behulpzaam team. Extra dozen snel geleverd. Zeer vriendelijke mensen!
Ik ben nog niet volledig klaar met alle dozen uitpakken (ook al is de verhuizing nu 3 week geleden), maar tot nu toe heel erg tevreden. Er zijn (zoals het nu lijkt) maar 2 beeldjes gesneuveld tijdens de verhuizing.
Deskundig en snel verhuizen!
Zeer net en vriendelijke medewerkers. Alle verwachtingen waar gemaakt.
Team werkt efficiënt, komt afspraken na en is beleefd. Ze gaan netjes met spullen om. Kortom: prima😃 Een tevreden klant.
- Zeer vriendelijk en behulpzaam - Gaan niet weg voordat het werk af is - Medewerkers gemotiveerd - Uitstekende service!
Geen
Reageren snel. Alles was netjes verpakt en kwam keurig na 5 maanden uit de opslag
Snel werken, goed technisch inzicht, prettig in de omgang, met je meedenken, voorzichtig met onze spullen
Geweldig team, vanaf het allereerste contact een goede ervaring. O ja, en toekijken zit erbij deze verhuizers niet in daar waar mogelijk helpen ze. Echt een ontzorger.
Supergoede service en vriendelijke mensen
niets was teveel, meubels zijn perfect verhuisd. We wisten niet wat we met een bepaalde kast aanmoesten hoe deze neer te zetten. Door het meedenken staat deze kast dus nu perfect op zijn plaats. Super team en nog dank jewel fam Gelissen Rotterdam
Keurig verhuisteam dat alleen maar in oplossingen dacht en door bleef gaan tot alles naar tevredenheid stond en gemonteerd was.
Zo doorgaan.
Capelseweg 112