Alles wordt keurig ingepakt en heel zorgvuldig overgebracht
Prima bedrijf om zaken mee te doen. Vriendelijke en deskundige medewerkers.
Het is reeds de derde keer dat Vermeer Verhuizingen ons heeft verhuisd en tot volle tevredenheid. Zeer vriendelijk en behulpzaam en uiterst correct. Fam. de Bilde
Onze verhuizing van Moordrecht naar Almelo had niet beter kunnen verlopen. Van opname tot uitvoering, het hele traject was plezierig, snel en zonder problemen.
Professioneel bedrijf. Gemotiveerd en deskundig en vriendelijk personeel. De gehele verhuizing verliep zeer soepel.
Heel tevreden! Fijne persoonlijke benadering door een professioneel verhuisbedrijf.
De bezorg dienst van ons gekochte box spring had ter plaatse besloten dat via de trap het bed onmogelijk op de verdieping te krijgen was daar stond ik dan met een woonkamer vol met onderdelen. Een telefoontje naar Vermeer verhuizingen waar ik overigens uiterst vriendelijk te woord werd gestaan geen probleem we zorgen dat er vanmiddag mensen langs komen en dat gebeurde ook en niet te geloven in werkelijk 5 minuten stond het bed op de eerste verdieping wat gaat niet. Overigens het personeel wat bij ons langs kwam was trouwens ook erg netjes en beleefd wat toch veel vertrouwen geeft.
De verhuizers werken als een goed geoliede machine, iedereen weet wat hij moet doen en in een korte tijd is alles vakkundig ingeladen. Dan het overbrengen van de inboedel, geweldig in no time staat alles op de aangewezen plaats en zonder schade. Wij zij heel tevreden over Vermeer Verhuizingen, afspraken worden waar gemaakt
Onze ervaring met Vermeer Verhuizingen is uitstekend. Ze reageerden snel en zorgvuldig, offerte was duidelijk. De verhuizing zelf werd profesioneel en plezierig uitgevoerd.
Harde werkers, vriendelijk,begripvol, goede communicatie. goede dienstverlening. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik beveel dit befrijf ten zeerste aan!!
In 1 woord ALLES perfect verlopen
We hadden er erg tegenop gezien, dat had niet nodig geweest. Wat een bedrijf, wat een personeel! We kunnen iedereen dit bedrijf aanbevelen! Alles verliep voorspoedig en vooral het zorgvuldig met onze spullen omgaan was geweldig. Mochten we ooit nog een keer gaan verhuizen, dan is firma Vermeer de enigste die we dit toevertrouwen. Ton en Suus Klootwijk, Krimpen ad IJssel.
Als je alles goed ingepakt hebt is het voor deze verhuizers appeltje-eitje. Dit zijn kundige verhuizers die ook weten alles te stapelen en verder te verpakken, waar nodig.
Persoonlijke benadering, vakbekwame medewerkers, demonteren en monteren van grote meubelstukken geen probleem en zonder beschadigingen. Brengen rust op een hectische dag. Kortom onze verhuizing is perfect gelopen.
Uitstekend verhuis bedrijf
De verhuizing is helemaal naar wens verlopen.
Voor de 3e keer heb ik me laten verhuizen door Vermeer. Vertrouwd bedrijf.
Reeds 4 keer met Vermeer verhuisd en elke keer dezelfde ervaring. Snel, vakkundig, vriendelijk en redelijke prijs. Een aanrader.
Alles perfect geregeld en verlopen. Geen enkel minpunt.
Prima bedrijf, alles netjes op de afgesproken momenten geleverd en gedaan.
Vanaf het eerste contact tot en met de verhuizing naar de nieuwe woning en de opslag (Vermeer heeft eigen interne opslag) is alles naar wens gegaan. Ik kan Vermeer verhuizingen ten zeerste aanbevelen.
Ik schrijf niet vaak een review, maar voor nu maak ik graag een uitzondering. Vermeer heeft mijn verhuizing van appartement naar appartement perfect uitgevoerd. Ik moet zeggen dat de verhuisdag de minst stressvolle dag was van het hele verhuizen, door de complete ontzorging. Vriendelijk deskundig personeel, ik kan er geen negatief woord over zeggen.
De heren zijn klantvriendelijk en secuur. Ze pakken de goederen netjes in en tillen deze zonder stoten en al op zijn plek en sluiten evt aan. En het ging vrij snel.
Een hele fijne ervaring met Vermeer gehad. Wat een fijne mensen die naar jouw wensen luistert en met vakmanschap en precisie jouw waardevolle spullen van het oude naar het nieuwe huis brengt. Helpen elkaar waar nodig en vragen iets als het onduidelijk is. Een grandioze verhuizer die ik iedereen aanbeveel!
We zijn zeer tevreden over de manier waarop Vermeer deze verhuizing heeft uitgevoerd. Prettige mensen, goede communicatie en keurig uitgevoerd.
Capelseweg 112
2907 XC Capelle aan de ijssel