Prima allemaal
Was echt top om met deze verhuizers samen te werken. Een verhuizing is iets dat je samen doet, in overleg en daar was alle ruimte voor.
Wiersma heeft een verhuizing in onze stad en een verhuizing naar Duitsland verzorgd. Alles verliep soepel en op tijd. Vriendelijke personeel.
Het was een fijn team en ze gingen professioneel te werk. Alles was snel in de opslagboxen geplaatst.
Practisch en kundig personeel
De inzet van de medewerkers is meer dan goed. Maar ik zit na de verhuizing wel met een aantal flinke beschadigingen aan meubels, die deels voorkomen hadden kunnen worden
Wij zijn 2 keer verhuisd met dit bedrijf. De eerste keer waren we zo tevreden dat we logischerwijs weer gekozen hebben voor Wiersma. Het verhuizen zelf is goed gegaan. Wij zijn erg teleurgesteld over hoe de meubels in en uit elkaar zijn gehaald.
Wat een fijn bedrijf. De verhuizers weten van aanpakken, zijn zorgvuldig met alle spullen, werken keihard!
Fijne lui, weten precies wat ze moeten doen.
Gezellige heren die snel en vakkundig werken. Er is niks stuk gegaan
Dit is al de 2e keer. Indien nodig, zou ik9 dit weer zo doen.
Zeer professioneel en vakkundige vakmensen die voorzichtig met je inboedel omgaan.
We hadden een grote verhuizing van Alkmaar naar Leeuwarden. Alles netjes uit onze oude huis gehaald. De volgende dag naar ons nieuwe huis gebracht. Prima team professionele verhuizers. Dachten goed mee. Volgende dag nog onze tv en wat lampen laten ophangen door hun handyman. Kortom we zijn zeer tevreden met Wiersma Verhuizingen.
Snel, vakkundig, volledig meedenkend en grote zorg voor de goederen en planten. De mannen waren netjes en vriendelijk. Ook de collega’s van de andere verhuis maatschappij waren gewoon professioneel en zorgzaam met goederen en de planten.
Dankzij de toppers van wiersma verhuizing konden we deze keer met minder stres verhuizen, dit raad ik iedereen aan die gaat verhuizen. zeer tevreden en super leuke mensen die je verhuizen.
Goede werknemers die voorzichtig met de spullen omgaan en desnoods nog extra inpakken. Ze waren 's ochtends ook precies op tijd. En het uitladen en de spullen op hun plek zetten ging ook perfect. Ben heel erg tevreden en als ik iemand weet zal ik jullie ook zeker aanraden.
Verhuizen is een vak en dat hebben jullie verhuizers laten zien. Zeer efficiënte aanpak, rustig en sociaal vaardig.
Duidelijk afspraak vooraf. Verhuizers komen op tijd en zijn zeer deskundig.
Een verhuizer uitkiezen uit enkele offertes is niet eenvoudig . Maar het persoonlijk contact gaf de doorslag . Deskundig en betrouwbaar , daar gaat het om . En dan de praktijk van de verhuizing van M naar L : vriendelijke , krachtige en ervaren medewerkers met goed materiaal en hulpmiddelen . En steeds goede communicatie !
Het ging ontzettend snel en keurig. Geen problemen ondervonden en zeer vriendelijk personeel. Top , echt een aanrader
Geweldige mannen kwamen keurig op tijd en gingen lachend hun werk doen!! Zeer tevreden!!
Zo ontzettend fijn om een goed bedrijf gevraagd te hebben die je zo'n dag er vlot doorheen helpt
Alles is prima verlopen. De verhuizers waren vriendelijk en werkten erg snel.
Werken netjes en snel. Communiceren goed.
Wij hebben de verhuizing door de mensen van Wiersma als zeer prettig ervaren.
Morseweg 7
8912 BG Leeuwarden