Prima ervaring met Wiersma, de verhuizers hebben de werkzaamheden correct, vlot en met humor uitgevoerd. Complimenten!
Top verhuisbedrijf, alles was super geregeld van offerte aanvraag tot de dag van verhuizing, de mannen van Wiersma verhuizingen hadden alles binnen 4 uur te plek op ons nieuwe adres.
Drie mannen gingen zonder stress en met een behoorlijk tempo aan het werk. In 2u tijd stond alles in de vrachtwagen. 4 uur later stond alles in ons nieuwe huis in de ruimte van bestemming en hadden wij nog tijd genoeg om e.e.a. te ordenen voor de dag om was.
Verhuizing prima verlopen, twee beste kerels. Netjes gewerkt zeer tevreden.
De verhuizing verliep zoals gepland. Vanwege de afstand in twee dagen, wat ontspannen en prettig was. De verhuizers waren vriendelijk en werkten snel. Ook de mensen op kantoor zijn vriendelijk en denken mee.
Prima verhuisbedrijf.
afspraken nagekomen en goed verhuisd. Tevreden!
Goed geregeld
Ik wacht nog steeds op een antwoord nav het sneuvelen van een kast tijdens de verhuizing.
Heb de verhuizing zeer positief ervaren. Het inpakken en overbrengen verliep zonder problemen. De verhuizers zeer behulpzaam en ervaren. Kortom een prima verhuisbedrijf. Zeker een aanrader!
We zijn heel blij met dit bedrijf en dat was ook de reden om opnieuw met hen te verhuizen. Alles is in vertrouwde handen en jij hebt er geen omkijken naar.
De verhuisdag is heel soepel verlopen, er werd snel gewerkt en toch heel voorzichtig met de spullen omgegaan. Alles wat wij zelf niet in konden pakke, zoals schilderijen, tv, meubels werd goed ingepakt. Het was ook geen probleem voor ze als ik iets toch niet op de goede plek vond staan, dan werd het gewoon weer veranderd.
We zijn super vlot zonder schade o.i.d. over gegaan.
snelle en harde werkers, voorzichtig met alle spullen., Goed op elkaar ingespeeld. Teamwork.
Goede keuze om wiersma in te huren. Goede prijs en zelf geen omkijken naar
Keurig verhuizers beleefd netjes de verhuizing is goed gegaan geen brokken. Aanrader!
Een verhuisbedrijf om aan te bevelen, de verhuizers werken netjes, zijn vriendelijk en harde werkers.
ervaren heeft met ondervinden te maken. ik ondervind door verhuizing dat ik al ongeveer twee maanden uit mijn doen ben; en dat het eind nog niet in zicht is. Ik hoop dat het gezien mijn gemoetsrust de laatste verhuizing is geweest. Verhuizen op hogere leeftijd vind ik niet aan te bevelen, en toch de stap moest wel genomen worden. aanbevelen ja of nee is dan niet goed te beantwoorden
Afspraken nagekomen, keurige uitvoering
Zie boven
Fijne jongens het is de tweede keer bij hun in een woord perfecte
Ze weten precies hoe ze alles zo gunstig mogelijk laden. Alles keurig verpakt in dozen, dekens, matras-zakken, garderobe-dozen. Snel, vakkundig, voor normale prijs en een team dat op elkaar is ingewerkt. Dank jullie wel.
De verhuizing is allemaal vlot verlopen. De medewerkers waren zeer vriendelijke en zetten alles op de plek die door ons werd aangegeven.
Noflik, alles in goed overleg, zonder schade
Morseweg 7
8912 BG Leeuwarden