Weten goed met tegenslag om te gaan. Straat was opgebroken, dus er moest veel meer gelopen worden met meubilair en dozen. Geen gemopper gehoord.
Prima afspraken gemaakt die keurig worden nagekomen. Zeer vriendelijke medewerkers.
Mijn moeder is zorgeloos, vlot en netjes verhuisd door Staal-Hartgers. Aardige mensen met begrip voor de oudere mens. Vooral de elektricien die de lampen kwam ophangen was mijn moeder erg over te spreken.
zijn heel netjes en super vriendelijk en denken ook mee.
Klantvriendelijk, beleefd, efficiënt!
Harde werkers, vriendelijk bovendien. Schadeclaims worden zonder gemor netjes afgewikkeld. Prijs/kwaliteit-verhouding klopt.
Prima medewerkers. Werken netjes en communiceren goed
Wat moet je nog meer schrijven. Het verhuisteam was gewoon super goed. Alles is op tijd en heeft aan alle verwachtingen voldaan.
Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen. Tijdens de verhuizing werd er snel maar secuur gewerkt. De verhuizers waren prettig in de omgang en dachten goed mee.
Onze ervaring is zeer goed, kwamen eerst kijken wat er mee moest en gevraagd wat wij precies wilden wat zij gingen doen. Het bedrijf komt de afspraken na en doet alle moeite om alles mee te krijgen. Zelfs ramen werden gedemonteerd om een bepaalde kast toch meet te verhuizen zonder demontage.
Keurig op tijd stond de grote verhuiswagen voor de deur. Alles is zonder problemen goed verlopen.
Klaas heeft een duidelijke offerte uitgebracht en de medewerkers voerden de verhuizing netjes en vakkundig uit. Prettig contact gedurende het hele traject.
Aardige mensen en een goedlopende vlotte verhuizing.
Ik ben verhuisd door Staal-Hartgers uit Apeldoorn. Heel fijn geregeld, aardige medewerkers en snelle en duidelijke afspraken zonder gedoe. Voorzichtig met mijn spullen en plezierig gewerkt.
Volgens afspraak prima verhuist, proffesionele verhuizers, zeer klantvriendelijk, volgend jaar maak ik zeker weer gebruik van de diensten van Staal-Hartgers. Thnx
Kon beter een grote stoel ging gewoon over de oprit en werd niet opgetild. Het bed werd over de vloer van de verhuis wagen geschoven.
Zeer adequaat gewerkt. Zeer voorkomend personeel. Wel forse prijs.
L
Vlug en netjes alles goed verhuisd.
Prettig contact en prima afhandeling
Prima verhuizers die doen wat ze afgesproken hebben en duidelijk plezier hebben in hun werk.
Een vrolijke groep medewerkers die ondertussen hard aanpakten en meedachten.
Zijn deskundig.
Prima ervaring