dit was de eerste keer dat wij een verhuisbedrijf onze verhuizing liet doen. zullen zeker overwegen om bij onze volgende verhuizing Staal-Hartgers in te schakelen. Zijn tot nu toe zeer tevreden.
Werd erg prettig geholpen nadat ik een mail had gestuurd, dozen zijn opgehaald en naar de opslag gebracht, allemaal keurig netjes gedaan!
Prettig en beschaafd personeel die niets te veel was. Harde werkers, Prima verlopen verhuizing. Dit was al de tweede keer met dit bedrijf.
Vriendelijk en goed werk geleverd, staat nu in opslag
Het verhuisteam heeft ons midden in de zomer op een hele warme dag verhuisd. Met z'n vijven hebben ze ons zeer snel verhuisd. Alle medewerkers werkten vlot door. Ze hebben hun best gedaan om voor ons tijdens zo'n hectisch moment de stress zoveel mogelijk te beperken. We hebben dit als erg prettig ervaren. Alle spullen zijn netjes en zonder schade op hun plek beland, heel fijn!
De beide heren waren vriendelijke, gezellige, hardwerkende mannen. Alles liep gesmeerd. Er werd netjes gewerkt. Helemaal top!
Het was een losse betrokken wijze van omgaan met de opdracht die als erg persoonlijk werd ervaren.
Extra verrassend was op de dag van de verhuizing dat er vier mannen kwamen in plaats van de geplande drie.voordat ik het goed en wel had kunnen verwerken, bleek nummer vier een mystery guest te zijn en weer verdwenen. Ik vond ook de nazorg uitstekend. Al meerdere keren het bedrijf aanbevolen. Je wordt er ook zelf geregeld op bevraagd.
Je moet alles aan de verhuizers overlaten en erop vertrouwen dat het goed gaat. Het is ook allemaal goed gegaan, een hele vrachtwagen vol; achteraf hebben kleine lakschades ontdekt aan bedmeubels, maar dat is te verwaarlozen. Het is een hele operatie en de verhuizers hebben hard gewerkt en alles keurig in overleg met ons op hun plek gezet. Complimenten!
Mijn ervaring met verhuisbedrijf Staal-Hartgers B.V. is uitstekend. De verhuizing verliep zeer ontspannen.
De afspraken werden precies nagekomen. De verhuizing verliep goed en accuraat. Er was een goede samenwerking onderling. Goede collegiale verhoudingen..
Er wordt veel uit handen genomen en meegedacht. Goede verhuizers. Ook fijn dat er mogelijkheden zijn om extra service af te nemen voor ophangen van schilderijen en klussen.
De ruime bereidwilligheid om aan al mijn wensen tegemoet te komen is verrassend. Van het in kaart brengen van de te verhuizen inboedel, het aanleveren van verhuismateriaal, de mogelijkheid serviesgoed in te pakken, het op dezelfde dag afvoeren van overtollig meubilair, het professioneel demonteren en monteren van apparatuur. het installeren van het nieuwe pand en dat allemaal in rust en met totaal vakmanschap. De administratieve kant duidelijk en snel afwerken. De vriendelijkheid en aandacht was verwarmend.
Prima verlopen. Prettige mensen. Als we weer zouden verhuizen dan zouden we dit bedrijf weer inschakelen. Gewoon: niet lullen, maar poetsen.
Joviaal in het contact, bescheiden offerte, zorgvuldig met de spullen en zonder problemen extra dozen nagebracht. Het werk was onderschat, maar meerwerk werd niet berekend. Zeer tevreden. Volgende verhuizing weer door Staal-Hartgers!
Zeer fijne ervaring met dit bedrijf. Konden snel langskomen voor een offerte. Duidelijke communicatie voor, tijdens en na verhuizing. Van te voren zeer vriendelijk benaderd en duidelijke offerte. De mannen op de verhuisdag hebben top werk geleverd. Zeer vriendelijk, efficiënt en hardwerkend. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
Goede ervaring snelle service en netjes gewerkt.
Alles op tijd alles naar de opslag dit ging goed.
Prettige verhuizers en zij gaan zorgvuldig met onze spullen om
Prettige ervaring
Prompt op tijd verscheen de verhuiswagen met 4 actieve mannen. De dozen en de meubels zijn zonder schade overgebracht naar onze nieuwe woning
1e Wormenseweg 88
7331DJ Apeldoorn