Perfecte service en zeer vriendelijke en capabele mensen!
Verhuizing is vlot verlopen met klantvriendelijke medewerkers
De mannen werken keihard en zijn echt bereid die extra stap te maken.
Snel- en vakkundig uitgevoerd. Je kunt zien dat het ervaren mensen zijn die ook creatief zijn om oplossingen te verzinnen om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Prima snelle verhuizing zonder enige schade
Vriendelijke medewerkers, snappen het in een keer en keurig verlopen!
Zowel het inpakken als de verhuizing zelf was super goed geregeld,
Vanaf begin met dozen brengen, tot twee verhuisdagen altijd keurig volgens afspraak. De dagen zelf verliepen soepel en gezellig. En speciaal verzoek van René, je hebt t helemaal onder controle ;-) Verhuizen wil je niet te vaak doen, maar hier is t wel overzichtelijk.
Tweede keer dat ze ons helpen met een verhuizing. Zeer kundig en ook gezellig. Denken mee.
Men komt gemaakte afspraken na. Als klant is het duidelijk wat je kan verwachten. Er wordt snel gereageerd op mail.
Snel, zorgvuldig, klantvriendelijk en goede prijs/kwaliteitverhouding
Fijn verhuisbedrijf. Altijd vlot met het brengen van verhuisdozen. De dag van verhuizing met 5 man personeel hard werken om het huis leeg te halen.
Gemotiveerde medewerkers i.c.m. een uitstekend bereikbare en meedenkende leidinggevende,hebben voor echte ontzorging en daarmee voor een goede verhuizing gezorgd. Ook de toegezegde nazorg in de vorm van spullen ophangen en overbodige spullen afvoeren is prima uitgevoerd.
Vanaf het eerste moment dat de inboedel werd opgenomen tot en met het ophalen van de lege dozen, is alles prima gegaan. Drie verhuizers die wisten wat ze moesten doen en uitstekend met elkaar samenwerkten. Ja, we zijn heel tevreden.
Ze waren keurig op tijd. En de verhuizing liep voorspoedig
Stall-Hartgers BV is a very professional moving company. The staff was very friendly and did a great job.
Ondanks het emotionele waren het toch gezellige dagen
Prettig contact tijdens de voorbereiding. Altijd snel antwoord. Diverse keren extra dozen nodig gehad, die er telkens snel waren. Op de dag zelf een fijn en professioneel team gehad. Kundig en rustig, geen gehaaste toestanden. Ook bij het uitladen was geen moeite teveel, als er toch iets in een verkeerde kamer terecht was gekomen. We hebben een kleine schade gehad, maar ook dat is keurig afgehandeld.
word correct en vriendelijk geholpen
Nu derde keer verhuisd door Klaas Staal-Hartgers. Prima organisatie en alles verloopt deskundig en daarmee prettig. Volgende keer weer naar dit bedrijf!
Een leuk team dat de vaart er in had en op een leuke, prettige en correcte manier de verhuizing uitvoerde.
Verhuizing geweldig goed uitgevoerd. Zeer snel alles en zonder schade. Echt aan te bevelen.
Snelle verhuizing. Goede tips.
Ondanks dat het geen makkelijke verhuizing was en deze in twee dagen plaats moest vinden. Met drie vrachtwagens. Vanwege onze verhuizing naar Groningen. Verliep alles dankzij het top team van Staal Hartgers heel soepel en gestroomlijnd.
In twee dagen - onze kilo’s boeken moesten wel apart ;-) - is onze huisraad ingepakt en naar ons nieuwe huis gebracht. Vanaf 8u in de ochtend meteen met humor aan het werk en met net zoveel vakmanschap alles rond 17u op de plek. De meubels die we niet meer wilden zijn afgevoerd; heel fijn dat dit uit handen genomen werd. Echt, onze verhuizing had nooit zo soepel kunnen lopen zonder de inzet van dit team. Hartelijk dank!
1e Wormenseweg 88
7331DJ Apeldoorn