Prima bedrijf werkt uitermate netjes fijne medewerkers /verhuizers en speelt heel soepel om met data wijzigingen!!
correct, vriendelijk, komen afspraken na
De container zo voordelig mogelijk voor ons ingepakt voor verscheping door Hans en Appie.
Zeer vriendelijk verhuisteam en goede sfeer de hele dag. En ze hebben zelfs extra werkzaamheden gedaan(een kast ingekort)top gedaan trouwens.
N.v.t
Het verhuisteam werkte goed door, maar gezien de vele schade beter geschikt voor ontruimingen dan verhuizingen. De meesten van hen waren vriendelijk en behulpzaam.
Beste heer Salomons, Ik weet niet precies hoe ik op uw beoordeling moet reageren. Ik weet wel, dat we u op de verhuisdag op alle manieren hebben bijgestaan, ook toen bleek dat de voorbereiding niet geweldig was. U heeft dit op de verhuisdag ook erkend door een 8 te geven op de werkopdracht. Dat de opdracht uitgevoerd wordt volgens de A.V.V.V. is u tot 2* op de offerte reeds medegedeeld. Het klopt dat we de verhuizers een verkeerde opdracht hadden meegegeven, doorgegeven was dat het alleen om de grotere meubels zou gaan, echter bij controle bleek deze info niet te kloppen, vandaar dat we voor uw de volledige inboedel hebben verhuisd, waarbij we ook nog de nodige inpakwerk vanuit service hebben uitgevoerd. U had 2 maanden na de verhuizing 2 schade gemeld, 1 aan glas in de lijsten. deze zijn u volledig vergoedt, als 2e een waterbeeld welke u al enkele jaren niet uitgepakt in de berging had staan. Dit betreft een artikel die ook niet door ons is verpakt. Ik heb u aangegeven dat wij het beeld vooraf aan de verhuizing niet konden controleren en omdat deze niet door ons ingepakt is buiten de aansprakelijk vallen, desondanks hebben we aan de verhuizers gevraagd of dit artikel is gevallen of iets anders mee is gebeurt en ze geven aan dat zeker niet het geval is. Enigszins begrijp ik uw teleurstelling, ik begrijp uw beoordeling niet. Eerst een 8, maar wegens het niet toewijzen van een schade, waaraan wij geen debet in hebben, een veel lager onterecht cijfer. Als wij dit artikel hadden ingepakt of hadden laten vallen, dan zou deze volledig aan u zijn vergoedt. Dit zonder enig probleem.
Vriendelijk, no-nonsense, handelingen in goed overleg.
Eerlijk, snel en betrouwbaar zijn de juiste kernwaarden van dit mooie bedrijf. Kortgezegd; no nonsense
op tijd en volgens afspraak
geen suggesties, gewoon goed werk geleverd.
1e Wormenseweg 88
7331DJ Apeldoorn