Netjes en vriendelijk verwerkt
Ik vind de medewerkers van dit verhuisbedrijf heel vriendelijk en betrokken. Ik vind een verhuizing altijd heel zwaar, maar dankzij de deskundigheid en zorgvuldigheid van deze medewerkers was het een leuke dag.
Gewoon dik tevreden.
Zeer flexibel, meedenken, betrokken medewerkers.
keurig ingepakt en verhuisd
gezellig klein team en niets is te veel
Bij twee kasten waren de deuren niet terug geplaatst.
Er werd rustig, nauwkeurig en zorgvuldig gewerkt. Wij kwamen er een dag van te voren achter dat onze boor niet sterk genoeg was om in de plafonds te boren en dus lampen op te hangen. Wij konden dit alsnog door de handyman laten doen. Iedereen straalt rust uit en dat is heel prettig tijdens een verhuizing!
Het was oke
Prima verhuizing gehad, vriendelijk, snel en deskundig verhuisteam
Goed werk verricht .
Snelle offerte, zeer goede prijsstelling, vakbekwaam.
Zeer vriendelijk en praktisch ingesteld verhuisteam. Hardwerkende mannen die zorgvuldig en rustig van aanpakken weten.
Is correct zo!!
Wij zijn als bedrijf en prive van twee locaties rond Gouda verhuisd naar een locatie bij Emmen. We hebben er voor gekozen zo lang mogelijk actief te blijven met onze webshops en productie. We zijn slechts 4 dagen offline geweest met onze winkels. Voor Asscheman dus een zeer rommelige verhuizing waarbij sommige apparaten bij wijze van spreken nog warm waren en toch alles moeten inpakken. Wij zijn zeer tevreden over hun werkwijze. Ze hebben werkelijk alles ingepakt en verpakt als het breekbaar was. Ik heb even gewacht met beoordelen tot bijna alles uitgepakt is en we zijn geen breuk tegen gekomen, zelfs niet bij delicaat glaswerk. Dus een dikke 10 verdiend. We hopen nooit meer te hoeven verhuizen maar ik raad Asscheman zeker aan.
Coenecoop 143
2741 PJ Waddinxveen
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen.