Het is geen plus punt, maar wij waren heel tevreden. Wij hopen niet meer te verhuizen, dus heb ik dat aangetipt. Hartelijk bedank. Kees en Corrie Stolker
Alles werd zorgvuldig ingepakt en vervoerd. Ondanks een mannetje minder werd gewoon en goed doorgewerkt. Communicatie was steeds duidelijk. Van alle klussers en mensen over de vloer waren de verhuizers de enige die zonder beschadigingen, strepen op wanden etc hebben gewerkt, erg goed!
Bij nat weer dozen doorgeven ipv allemaal doorlopen scheelt een hoop vervuiling van de vloer.
Uitstekend team
Fijn geschakeld met terugplaatsen om toch de afgesproken datum te kunnen hanteren. Heel prettig!
Snel, hulpvaardig, vriendelijk!
Zeer probleem oplossing gerichte mensen, niks was teveel
Dit was onze zevende verhuizing maar nog nooit verhuisden we zo prettig. Compliment voor het hele team. Rustig, efficiënt, meedenkend en super behulpzaam op de juiste momenten. Absolute aanrader.
Alles gebeurde zeer rustig. Dozen worden na mailtje opgehaald.
Van de vier verhuisbedrijven waar ik een offerte bij heb aangevraagd gaf dhr Jaco Asscheman mij als enige het gevoel dat ik me geen zorgen hoefde te maken. Voor mij was dat heel erg belangrijk.
Alles zeer goed gedaan
Zeer nette, vriendelijke hardwerkende jongens/mannen
Coenecoop 143
2741 PJ Waddinxveen
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen.