De goederen zijn zo beschadigd dat ze niet meer gerepareerd kunnen worden. Meteen contact opgenomen met Van Rooijen en na een eerste gesprek was ik hoopvol dat het goed opgelost zou geraken. Ik heb de schade laten schatten en dit rapport naar de verzekering gestuurd. Bij het horen van hun besluit heb ik contact met de verzekering opgenomen om te horen hoe ze tot hun besluit zijn gekomen. Blijkt dat ze het rapport niet eens volledig hadden gelezen. Zij hadden enkel gekeken naar het ene cijfer dat vermeld staat. Daar de waarde van het object geschat werd, niet de schade zelf omdat het niet te repareren is! Schatting van een reparatie was namelijk 3x de waarde van het object. In de tussenkomst van de verzekering is dus niet meegerekend dat het object niet meer te repareren is en dat zelfs een professioneel reparateur er niet bij kon hoe deze schade 'per ongeluk' aangebracht kan zijn. Daarenboven heb ik de kosten voor de verhuizing niet teruggekregen omdat Van Rooijen het werk 'naar behoren' heeft uitgevoerd. Hiervoor heb ik geen klacht kunnen indienen aangezien ik gedwongen werd deze rechten af te staan voor ik de vergoeding van de verzekering kon krijgen. Enorm ontgoocheld hoe dit is kunnen gebeuren.
Beste Leen Bellens, Wij vinden het zeer vervelend om te horen dat u dit zo heeft ervaren. Wij begrijpen dat de emotionele waarde hoger is dat het uitgekeerde bedrag dat vergoed is door onze verzekering. U ontvangt van ons een mail om dit samen met u alsnog goed af te sluiten. Ik hoop dat wij hier samen uitkomen. Met vriendelijke groet, Team van Rooijen
Alles top geregeld
Beste Carolina, Hartelijk dank voor de review Fijne dag gewenst !
In het algeheel is de verhuizing oké verlopen. Echter, gezien de prijs had ik iets meer verwacht. Tussen het ophalen en afleveren met een afstand van ongeveer 2000km heeft bijna een maand gezeten. Een aantal kussens waren bij aankomst erg vochtig en een paar waren beschimmeld, deze heb ik moeten weggooien. Daarnaast een van mijn schilderijen ingedeukt en moet deze waarschijnlijk gerepareerd worden.
Beste Thomas, Bedankt voor u beoordeling. Ik zou dit graag met u willen oplossen, ik zal u een mail sturen wat betreft bovenstaand bericht. Hopelijk kan ik u hierbij helpen. Mvg A. van der Vliet Van Rooijen Verhuizingen
gewoon totaal prima
Beste Jan Aart, Hartelijk dank voor de review Fijne dag gewenst !
Deskundige en vriendelijke medewerkers. Ze geven duidelijke informatie en ze staan klaar voor vragen. Het verhuizing ging snel en soepel.
Beste Lucie, Hartelijk dank voor de review Fijne dag gewenst !
Van Rooijen Verhuizingen is a wonder to work with. They are extremely professional, easy to communicate with, flexible, helpful and they have an incredibly good price. Both the pick up and delivery was on time and super fast. We will definitely use them again in the future!
De verhuizers hebben ons helpen verhuizen vanuit Zweden, terug naar Nederland. We hebben goed kunnen overleggen wat betreft de offerte en hebben duidelijk gecommuniceerd over de datum en planning. Ooo met de chauffeurs is het overleg prettig geweest. Snel en vakkundig verhuisd en na een week konden we onze spullen al uitpakken.
3 jaar geleden hadden we al een goede ervaring met Van Rooijen voor een deel van de inboedel van Nederland naar Zweden dus de keus stond nu al vast. Weer prima, vlot en volgens afspraak verlopen!
Vriendelijk service, attent jegens de klant, van deur tot deur service, flexibel en voor een nette prijs.
Super deal met Van Rooijen gemaakt voor verhuizing naar Finland. Snelle en uitstekende service ! Binnen twee weken was alles geregeld
Fantastische service en begeleiding
Fijne communicatie, goede opvolging van gemaakte afspraken en prettige samenwerking. Goede ervaring!
Super blij met de verhuisdiensten! Korte termijn aanvraag, Corona tijden, niets lijkt Van Rooijen in de weg te staan! Erg blij dat mijn spullen binnen 2weken van Stockholm naar Rotterdam zijn gebracht!
Het contact met het hoofdkantoor als met de mannen op de wagen is prima verlopen. Tot de volgende keer!
Alles is helemaal goed geregeld. De communicatie vooraf, de verhuizing zelf en alle service tijdens en na de verhuizing was super. Voor een internationale verhuizing zou ik van Rooijen zeker aanraden!
Super bedankt voor het verhuizen van mij spullen uit stockholm naar Rotterdam. Een goeie prijs en top service van deur tot deur.
Goed en vriendelijk van begin tot einde - dankjewel iedereen!
Twee keer verhuisd met van Rooijen. Alles netjes bezorgd en goede communicatie.Vooral nu met de Corona maatregelen alles heel snel bezorgd!
Vorige week werd door Transavia mijn terugvlucht naar Nederland i.v.m. Covid-19 geannuleerd. Daardoor kon ik zelf niet naar Finland vliegen om het verhuisteam op te vangen. Gelukkig had ik ze ,in een helder moment, mijn huissleutel voor de zekerheid meegegeven en ik werd vanuit Finland gebeld dat alles op rolletjes verliep. Klasse!
Alles is gegaan zoals gewenst. Geen opmerkingen.
Aanbeveling voor mensen die naar Zweden of Denemarken Kopenhagen willen verhuizen. Goede service en keurige uitvoering.
We were very pleased with everything, from preparing the quote and delivering boxes to loading and unloading. Perfectly on time despite corona situation. Everything went very smooth and the team felt super reliable and trustworthy throughout. On top of this, it was the best price out of 6 companies we got quotes from. Would definitely recommend van Rooijen.
Factuur wordt ook in het Engels geleverd en met duidelijk vermelding van btw-nummer enz, zodat we verhuiskosten kunnen declareren bij Zweedse belastingdienst. Kleinere opdrachten worden in Zweden overgezet in een bestelbusje, perfect voor wanneer bereikbaarheid ter plaatse lastig is met een grote vrachtwagen
Evertsenstraat 148
2231 RD Rijnsburg