Wij zijn uitstekend geholpen en zeer vriendelijk bejegend.
Deskundig, snel en prima service.
zoals gezegd, iedereen bij Verkroost houdt zich aan de afspraken, mede daardoor is de verhuisstress verminderd.
Heel professioneel. Het was voor mij een stressvolle situatie waarbij zij zich heel kalm en plezierig en vriendelijk hebben gedragen. Heel energiek en zonder vervelende opmerkingen over wat ze zagen gingen ze aan de slag. Vraagpunten werden overlegd zonder mij dol te maken. Het was niet goedkoop, maar ik ben heel tevreden dat het zo gegaan is.
Linnenkast paste niet over de trap, gedemonteerd en weer in elkaar gezet, geweldig!
Fijne en een zeer ervaren ploeg die hun werk erg serieus uitvoeren maar ook zeker in zijn voor een lolletje. chapeau mannen !
duidelijkheid
Geen
De taxateur was zeer vriendelijk en duidelijk m.b.t. informatievoorziening. Het verhuisteam was ook enorm vriendelijk en zeer professioneel.
Ontzettend vriendelijke en behulpzaam. Ook flexibel om kunnen gaan met onverwachte situaties. Echt een topteam!
Service van begin tot eind!
Enorm leuk en ambitieus verhuisteam
flexibel, vriendelijk, terzake kundig, efficiënt
Heel prettig om te ervaren dat er zorgvuldig met je eigendommen wordt omgegaan!
Aanlevering inpakdozen. Onhandig als ze allemaal plat op elkaar liggen.
Bijseterhuizen 11 31
6546AR Nijmegen