Vriendelijke en vakkundig personeel. Een aanrader voor iedereen die gaat verhuizen
Verkroost heeft, ondanks de drukte, een collega bedrijf ingezet voor mijn verhuizing onder supervisie van een medewerker van Verkroost. Alles ging supervlot - inpakken op de dag voor de verhuizing, de verhuisdag ging ook snel, netjes, meedenkende, aardige medewerkers. Soms was de snelheid voor mij net te snel. Ik kon het niet altijd bijhouden. Schade: badkamerlamp is gesneuveld. De medewerker kwam dit netjes vertellen. Bij het uitpakken bleek een waterglas gesneuveld te zijn. 3 Open flessen hadden flink gelekt, kon ik bij het uitpakken allemaal weggooien. Ik kan niet aangeven dat ik alleen gebruik heb gemaakt van de inpakservice.
Zeer goed, zorgvuldig en nauwkeurig uitgevoerd door zeer attente, bijzonder vriendelijke en meedenkende medewerkers! Oplossen schade nog niet kunnen beoordelen, afwikkeling loopt nog.
Uw medewerkers doen hun werk prima
Zie hierboven
Vriendelijke mensen . Die ook overal een oplossing voor bedenken. Zelfs als dat betekend dat ze 10 hoog met de trap moeten met een zware kast . Het onderste deel kon niet uit elkaar gehaald worden.
De verhuizing werd snel, soepel en vakkundig uitgevoerd. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Wij zagen een beetje tegen de verhuizing op, maar bleek niet nodig. Top
Wat een geweldige ervaring! De mannen zijn ervaren en zeer behulpzaam. Verhuizen is zo echt heel relaxed. Super bedankt mannen. Groet Anja
Met 4 mannen zijn we in één dag verhuisd. De mannen waren vriendelijk en werkten op een prima tempo door. Ze dachten mee en onderling was de sfeer ook erg goed. Op deze manier is verhuizen geen straf!
Prima werk. Alles keurig op de gewenste plaats. Kasten uit elkaar en weer precies zo in elkaar gezet.
Voor de 2e keer verhuisd met Verkroost en hebben wederom met een geweldig vrolijk en enthousiast team te maken gehad. Hun professionele aanpak staat buiten kijf. Hulde voor dit team.
Medewerkers dachten mee. Deden niet moeilijk toen een paar dingen die niet op de lijst stonden toch mee moesten. Door de professionele aanpak verliep de dag zonder stress en zelfs ontspannen.
De verhuizers waren stip op tijd en ze behulpzaam en vriendelijk. Ze weten wat ze doen. Gewoon prima!
Gaan zorgvuldig met je inboedel om, vriendelijk en professioneel.
Keurig, vriendelijk, snel en accuraat.
Geweldige verhuizing, een perfect , beleefd en gezellig stel verhuizers. Niets dan lof
Verhuizing goed prijsafspraak niet nagekomen
Altijd, goed. Betrouwbaar op tijd en doen wat is afgesproken.
Uitstekend, kundig, vriendelijk, netjes, alles goed verlopen volgens afspraak
Prima begeleiding van 89 jarige klant. Vertrouwenwekkende intake. Handyman service was prima. Pa was in een dag over en bijna volledig ingericht
prima verhuizers, werken netjes en volgens afspraak
positief
De verhuizers waren heel kundig, vriendelijk, alles liep heel vlot, dus niets dan lof!
Ik ben verhuisd met UTS Verkroost Nijmegen, en het is het absoluut waard. Heel fijn om je niet druk te hoeven maken om het regelen van verhuisdozen, inpakmateriaal, vervoer, etc. In een paar uur in de ochtend waren spullen verhuisd en konden wij 's middags zelf met genoeg energie weer aan de slag en alweer meubels in elkaar zetten. Bedankt!
De heren werkten snel en deskundig. Ze waren vriendelijk en gaven ons veel vertrouwen en rust.
Bijseterhuizen 11 31
6546AR Nijmegen