vriendelijk personeel met ervaring en goed kunnen schakelen over dingen die mee konden en wat makkelijker was
We zijn keurig snel en zonder schade verhuisd! Goede service en begeleiding. Afwijken van de inpak voorschriften was wel een issue.
Keurige verhuizers die met zorg mijn inboedel hebben overgebracht naar de opslag
UTS Verkroost doet wat hij/het bedrijf beloofd.
vriendelijke mensen ,ze gaan voorzichtig en met respect met je spullen om, Alles word netjes in en uit gepakt
De verhuizing moest op korte termijn plaatsvinden. Er werd snel gereageerd en een offerte afgegeven. De informatie was volledig en correct. De verhuizers heb snel en met respect voor de spullen gewerkt.
Verhuizers werken snel en netjes. De spullen worden vakkundig gedemonteerd en weer gemonteerd en goed ingepakt ter voorkoming van beschadigingen. Verhuizers zijn vriendelijk en behulpzaam.
Mijn vertrouwen in Verkroost is waargemaakt
Alles netjes verhuisd. Gedemonteerd en gemonteerd.
De verhuizers vonden wij harde werkers en gemotiveerd, maar niet allemaal even kundig. Voorbeeld: Het bed is gespiegeld geinstalleerd. Wij zagen dit helaas al toen ze weg waren.
Deze verhuizing was enorm goed geregeld, zeker in vergelijking met eerdere ervaringen. Vanaf de offerte (duidelijk informatie, goede afspraken), tot levering van materialen en het verhuizen zelf. Alles in goed overleg, genoeg personeel, goede spullen en mijn meubels werden keurig afgedekt (het regende). Alles netjes op zijn plaats gezet en het was geen probleem om nog even iets te verzetten. Bij een volgende verhuizing zeker weer door UTS Verkroost Nijmegen!
Wij zijn enorm tevreden over de wijze waarop de verhuizing bij ons heeft plaatsgevonden. Alles was goed gepland, de verhuizing verliep voorspoedig en ontspannen en de verhuizers werkten professioneel en met veel enthousiasme. Er werd heel zorgvuldig met onze spullen omgegaan. Een aanrader dus!
Ruim van tevoren heldere afspraken gemaakt waar we op konden vertrouwen. Op de verhuisdag zelf lekker veel energie en zelfs nog veel eerder klaar dan we hadden verwacht. Top!
Wij zijn verhuist met UTS (van Nijmegen naar Nijmegen) en dat is erg goed bevallen. We kregen dozen vooraf en veel handige (inpak-)tips. Verhuizen is best stressvol, en een goede verhuisservice is dan echt fijn. Het team dacht echt met ons mee, deelde alles goed in en zette alles op de goede plek (zelfs de zwaarste dozen met duckies gingen naar zolder). Mannen, wij zijn super tevreden en als we ooit weer gaan verhuizen, dan zijn jullie de eerste keus!
Verkroost heeft zowel zakelijke als privé verhuizing uitgevoerd tot grote tevredenheid
Prettig in de communicatie, snel en efficiënt alles ingepakt.
Snelheid, zorgvuldigheid en klantvriendelijkheid niets op aan te merken.
Vanaf het eerste contact is alles goed verlopen. Zeer attente medewerkers, ervaren en zeer klantvriendelijk. De verhuizing verliep soepel. Inclusief ruimte voor vragen en suggesties. Daarnaast werd er ook meegedacht. En vooral ook secuur gewerkt! Een zeer goede ervaring dus.
Wij zijn snel en uitstekend geholpen met onze verhuizing. De meedewerker van UTS Verkroost is heel meedenkend met het passend inladen van de goederen. Is zeker voor herhaling vatbaar.
Snelle, efficiënte en prettig verlopen verhuizing. Volgens gemaakte afspraken. Vakkundig en aardig verhuisteam.
Mijn ervaring met UTS Verkroost is goed. De verhuizing is zeer professioneel en goed uitgevoerd, ook het personeel heeft goed hun best gedaan. Wij zullen UTS Verkroost altijd aanbevelen bij andere mensen en familieleden.
Goed op elkaar ingespeeld team die wordt opgeschaald als de deadline drijgt niet te worden gehaald.
Verschillende keren per dag hebben mijn man en ik elkaar aangekeken en aan elkaar bevestigd dat we enorm blij waren dat we deze verhuizers ingehuurd hadden. Deze mannen denken mee, geven advies en werken de hele dag keihard door. Wij zijn super tevreden!
Behalve dat ze onze spullen met zorg hebben verhuisd, kregen we ook nog een paar handige tips! Het was een zeer prettig en bekwaam duo.
Bijseterhuizen 11 31
6546AR Nijmegen