Tijdens de verhuizing zat ik met een gebroken heup toe te kijken hoe alles goed werd aangestuurd ik kom zelf uit de transportwereld dus ik zag dat dit een goed uitgebalanceerd groepje was met voor ieder zijn eigen taak die ze goed uitvoerde , vroeger kon ieder transport bedrijf een verhuizing doen maar ik zie dat het echt specialisten werk is geworden en Groeneveld Verhuizingen BV is daar een van , prima bedrijf !
The crew has been very efficient in packing and loading with big care my belongings on the truck. And the same happened when everything has been then placed in the new apartment. Very kind people that always asked where to place my stuff to minimise my hassle later one. Highly recommended. Alessandro
Na goedkeuring van de offerte goede afspraken gemaakt die nagekomen zijn. Verhuizers waren op tijd en werkten keurig. Alle inboedel van de begane grond werkt kundig in de container gepakt. Over enkele weken komt e.e.a. hopelijk weer op dezelfde manier retour.
De verhuizing is zeer voorspoedig verlopen door het op elkaar ingespeelde team van mensen die heel goed weten wat ze doen. Heel prettig om te ervaren en ik vind het een absolute aanrader voor iedereen die de verhuizing uit handen wil geven.
We zijn heel erg tevreden over Groeneveld Verhuizingen. Kort achter elkaar twee verhuizingen door dit bedrijf laten uitvoeren en beide keren ben ik / zijn mijn ouders onbezorgd verhuisd. Ze denken met de klant mee en hebben een super goede service. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen!
Servicegericht, snel, netjes. Het verhuisteam was zeer deskundig met het in- en uitpakken en verplaatsen. Kortom, een fijne verhuizer!
Duidelijke communicatie, goed verplaatst in onze situatie, zorgvuldige behandeling van de inboedel en fijn contact met medewerkers.
Wat een fijn team aan medewerkers! Vriendelijk, behulpzaam en snel. Ik heb niet eerder zo’n snelle verhuizing meegemaakt. En alles goed verpakt en heel overgekomen en weer netjes geplaatst. Echt top verhuizers! Zeer aan te bevelen.
Wij zijn voor de 4e keer verhuisd met Groeneveld, ook deze keer perfect. Gaan zorgvuldig met de spullen om en houden zich goed aan afspraken. Persoonlijk contact is ook heel prettig!
Groeneveld verhuizing was op tijd en heeft ons goed verhuisd naar ons nieuwe stek. De mensen waren vriendelijk en dachten mee om alles goed en verzorgd te verhuizen.
De verhuizing ging van een leien dakje de verhuizers zorgde voor alles en afspraken werden zonder wijzigingen nagekomen. Geen verrassingen achteraf. Vriendelijke vakmensen.
Zeer positieve ervaring met Groeneveld verhuizingen. In mijn geval vier zeer correcte en beleefde verhuizers die de verhuizing uitmuntend hebben uitgevoerd.
Vorige week, 4 maart,verhuisd van Kogerveld naar 't Kalf in Zaandam. Het liep allemaal volgens plan!! Ik ben zeer tevreden over de zorgvuldigheid, professionaliteit en snelheid(in zo'n 4 uurtjes) waarin dit werk allemaal is verricht. Bovendien ook nog eens heel vriendelijke jongens allemaal! Een hele dikke 10 voor dit verhuisteam!!! A.E. Hendriks
Onze verhuizing verliep zeer vlot dankzij de vriendelijke en efficiënte verhuizers. Volgens afspraak werden meubels, schilderijen, matrassen goed ingepakt en bedden gedemonteerd en op de nieuwe locatie ook weer keurig uitgepakt en gemonteerd.
Nette medewerkers. Werken gecoordineerd en professioneel. Goed overleg vooraf en tijdens verhuizing. Veel mogelijk van inpakken spullen tot demonteren en weer monteren kasten, bedden etc. Verhuizing ging voorspoedig ook omdat we zelf al wat artikelen hadden verhuist. Kregen zonder zelf gevraagd te hebben een korting achteraf omdat het sneller was gegaan dan verwacht.
Great guys, they worked with a very good mood and spirits, all my stuff treated carefully! Absolutely recommended!!!
De verhuizing verliep snel, deskundig en efficiënt.
Het team van Groeneveld Verhuizingen heeft prima werk verricht. Een aanrader !!!
Zeer tevreden met de geleverde service van Groeneveld. Duidelijke communicatie vooraf en de verhuizing snel, professioneel en zeer netjes uitgevoerd. Vriendelijk en keurig personeel. Door de handyman een zwevend dressoir laten ophangen wat ook naar tevredenheid is uitgevoerd. Was getekend, Een zeer tevredeen klant!
Netjes en snel
Alles keurig en veilig overgebracht. Vriendelijk personeel
Aardige mensen die secuur gewerkt hebben en zorgvuldig met onze spullen zijn omgegaan.
professioneel uitgevoerd
De verhuizing vanaf twee adressen naar mijn nieuwe woonplaats aan de andere kant van het land verliep uiterst snel en soepel. De verhuizers waren vriendelijk en behulpzaam, werkten snel en efficiënt, en hadden alles in een mum van tijd in- en uitgeladen.
Sluispolderweg 2 K
1505HK Zaandam