Netjes en goed voorbereid
De verhuizers van Groeneveld zorgen ervoor dat je zonder stress, super snel en met heel veel zorg, in je nieuwe huisje komt. Het hele proces, van de intake tot de verhuizing zelf, verliep super professioneel. Iedereen was vriendelijk en behulpzaam, ook als het hier en daar om extra inzet vroeg. Wij verhuizen niet meer anders, dan met Groeneveld.
Werken snel en hard. Zorgen goed voor de spullen. Zouden iets flexibeler kunnen zijn
Fantastisch geholpen op zeer korte termijn. Keurige heren. En alles met zorg verhuisd.
Kwamen met 2 auto’s . In mum van tijd alles ingeladen . Zeer snel klus geklaard
Verhuizing was snel geregeld, dat heeft ons veel stress bespaard!
Ik zou Groeneveld zeker aanbevelen bij andere mensen. Alles prima geregeld. Aardige en harde werkers. Respect voor ze. Top gedaan.
Alles was perfect
Verhuizers kwamen op afgesproken tijd. Verhuisspullen werden vlot en zorgzaam in de verhuisauto geplaatst. In nieuwe huis werden de meubels keurig op plek gezet. Zeer vriendelijke verhuizers!
Alles goed geregeld, ze nemen alles uit handen, ze zijn snel en vakkundig zowel bij het inladen als het uitladen. Ze zijnook niet te beroerd om even iets extra's te doen. Top mannen
Vanaf het uitbrengen van de offerte in december 2021, tot en met de feitelijke verhuizing op 29 en 30 maart 2022, prima contact. Direct aanspreekbaar, dezelfde medewerker. Korte lijnen. Extra dozen werd op korte termijn aangeleverd. Goed ingespeeld team van verhuizers, laden 3, lossen 2 vaklieden!
Meer valt niet te zeggen!
Groeneveld verhuizingen denkt met jou als klant mee. Dit maakt het inpakken en de verhuizing zo plezierig als maar kan. Wij hebben hun service erg gewaardeerd!
Heerlijk dat deze mannen het werk voor ons uit handen namen. Vriendelijk, deskundig, snel en correct.
Afspraken werden goed nagekomen. De vleugel werd professioneel vervoerd. De wijze waarop dit zware instrument over een hoogte van enkele meters uit het huis in de verhuiswagen werd gebracht was zeer inventief. Ook de andere kwetsbare voorwerpen werden met zorg vervoerd.
Goed en prettig
Zeer punctueel en betrouwbaar
Ruim voor onze verhuisdatum kregen wij de dozen thuisbezorgd zodat wij op ons gemak de boel konden inpakken. Op de verhuisdag zelf hebben de verhuizers alles keurig overgebracht naar onze nieuwe adres. Verder hebben ze ook de bedden gedemonteerd en op het nieuwe adres weer gemonteerd en ook hebben ze lampen op het oude adres verwijderd. Kortom een prima verhuisbedrijf dat ik zonder problemen aan zou prijzen bij familie en vrienden.
In 1 dag alles inpakken en grotendeels in de bus laden, volgende dag alles lossen op ons nieuwe woonadres. De mannen die onze verhuizing deden waren net zo Pietje precies als wijzelf, en gingen net zolang door tot alles goed recht en op de juist plek stond, met alle voorzichtigheid. Ze hadden zelfs viltjes in de bus liggen om ons parket te beschermen! Zowel de mensen van kantoor als de mensen die de verhuizing daadwerkelijk zijn slimme gasten en denken mee in alles.
Dit is al weer de 4de verhuizing met Groeneveld. altijd zonder enig probleem en volgens afspraak en verwachting.
De verhuizing verliep als een zonnetje. Geen beschadigingen, harde werkers en zeer beleefd. Een plezier om mee te werken.
Het uitstekend op elkaar ingespeelde team van Groeneveld Verhuizingen zorgde voor een bijzonder soepel lopende verhuizing van mijn inboedel. Alle lof voor de vriendelijke mannen van Groeneveld!
Zeer tevreden. Heel efficient, sterk team, zeergoede samenwerking. Al mijn spullen zijn perfect verhuisd. ♥️
Zeer professioneel en vriendelijk. Goede communicatie voor en tijdens verhuizing.
Ik zal Groeneveld aanraden!!!
Sluispolderweg 2 K
1505HK Zaandam