Het is heel goed gegaan.
Geen makkelijke opgaaf om als oudere vrouw in je eentje een verhuizing te klaren. Dit was een top team dat me zoveel vertrouwen gaf dat het “allemaal wel goed zou komen “ en dat deed ‘t ook. Ik ben méér dan tevreden.
Website is goed te vinden, taxatie was snel gemaakt, offerte was snel gemaakt, afspraak voor verhuizing was snel gemaakt, verhuisdozen zijn vantevoren afgeleverd. De verhuizing zelf is ook snel gegaan. Al met al, zeer tevreden!
Alles volgens afspraak, snel, kundig, vriendelijk!! Dus: Top Verhuizer!
Een leuke ploeg mannen gaat snel en deskundig aan de slag. Toen de tijdsplanning krap werd zijn er extra hulptroepen bijgekomen. Aanvoer van dozen e.d. is gebeurt via een meegenomen lift vanaf buiten door een verwijderd raam, dat gaf snelheid. Ze hebben keurig alles ingepakt en de dozen volgens instructie neergezet in verschillende ruimten. (Ze hebben niet uitgepakt). Twee tegenvallers: Het bed bleek niet op de juiste manier gemonteerd. Geen montage van de wasmachine en droger en instructie gevraagd of ze (weer) boven op elkaar moesten worden gezet.
Leuk klein team waarvan een aantal al jaren samenwerken. Vakkundige verhuizing gehad zonder enige schade. Bed en grote slaapkamerkast vakkundig gedemonteerd en weer gemonteerd in ons nieuwe huis. Voldoende dozen geleverd en weer correct op de afgesproken tijd opgehaald.
Alle afspraken waargemaakt. Grote en complexe verhuizing totaal gedaan en vlekkeloos overgebracht. Aardige, correcte, zorgvuldige (en sterke) inpakkers en verhuizers
Prima partij voor verhuizen. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Zowel voor als tijdens en na de verhuizing alles netjes afgehandeld. Zeker aan te bevelen.
over het geheel tevreden, op tijd snel werken. helaas wel een stuk slot van de wasmachine,dag voor de verhuizing totaal geen probleem, m.v.g m van dansik.
Uitstekende ervaring met Bram Groeneveld, van opname en offerte tot en met de verhuizing zelf. Alle grote dingen werden zorgvuldig verpakt. De verhuizers ook vriendelijk en snel. In een uur uit mijn oude huis en in een uur in mijn nieuwe huis. Ook belangrijk ze zijn altijd bereikbaar. Voor Zaandam en omstreken beveel ik deze erkende verhuizer zeker aan.
Goede ervaring met de medewerker die kwam inpakken. Alles ging vlot in dozen en is er zonder schade uit gekomen. Jammer dat er alleen stickers op de bovenkant van een doos mochten. Met 15 dozen in 3 torens zoekt het een stuk makkelijker als er OOK een sticker met beschrijving van de inhoud op de zijkant zit. De volgende dag heel ervaren team van verhuizers die alles in en uitgeladen hebben. Helaas minder goede ervaring met team wat nog even snel de opslag leeg moest halen, van een planner met haast. Deze jonge jongens hebben allerlei spullen in dozen gepropt waardoor de volgende dag het bed niet in elkaar gezet kon worden (nachtkastjes en de schroeven van het bed niet herkent door onervarenheid?). Jammer dat zij overuren moesten maken en wij zelf een bed in elkaar zetten (wat gedaan zou worden).
We zijn erg tevreden over het geheel: De heer Groeneveld kwam de verhuizing in een voorgesprek toelichten. De verhuisdozen werden op tijd gebracht. Op de dag van de verhuizing was men op tijd en er werd vlot gewerkt, opvallend vonden wij de goede samenwerking tussen en deskundigheid van de drie verhuizers. De prijs was alleszins redelijk. Over twee jaar vragen we weer offerte bij Groeneveld!
Binnen 2 uur alles in de verhuiswagen.
Al heel wat verhuizingen heb ik nu met Het bedrijf van Bram Groeneveld gedaan. Ja ik verhuis veel. En wat zijn deze jongens kundig. Je zou ze zelfs sociaal werkers kunnen noemen, zo ontzorgen ze jou en weten ze alle stress buiten de deur te houden. Alles wordt tiptop verpakt, geseald noem maar op. En zelfs van een vijfde verdieping alles met de verhuislift naar beneden. Hoe gecompliceerd het ook is, met verschillende bestemmingen, deels opslag of deels naar het buitenland, Groeneveld fixt het. Ze werken netjes en verantwoord. En dan zijn ze ook nog zo leuk. 100 procent aanbevolen!
Een bedrijf met zeer gemotiveerde mensen die op een vakkundige wijze alles regelt wat met de verhuizing te maken heeft. Daarbij zijn deze mensen ook nog eens zeer klantvriendelijk wat vaak ontbreekt bij andere bedrijven/branches. Kortom, voor ons is het achteraf een goede keuze geweest.
Heel goed en zeer prettige medewerkers. Kortom, een uitstekende verhuizer.
De 3 jongens kwamen smorgens 07.30 inladen. Ging heel gestructureerd en zorgvuldig. De mannen waren erg goed op elkaar ingespeeld. 10 uur was de wagen vol en op weg naar ons nieuwe adres. Daar op dezelfde gestructureerde en zorgvuldige wijze uitgeladen naar 9 hoog. Even na 12.30 uur reden ze weer weg en was de verhuizing achter de rug. Top gasten.
Dit was al weer de derde keer dat Groeneveld onze verhuizing heeft geregeld. Alles keurig volgens afspraak. De mannen werken hard en netjes en gaan voorzichtig met onze spullen om. Kortom, top en betrouwbaar bedrijf.
Spullen na ruim 16 maanden opslag naar ons nieuwe adres vervoerd en waar nodig gemonteerd.
Ik ben 100% tevreden over hoe de verhuizing is verlopen, vlot en vakkundig.
Prima verhuisbedrijf. Duidelijke communicatie en afspraken worden nagekomen. Denken mee in het proces en geven goed advies. Zeer nette verhuizers die snel en vakkundig werken. Kan niet anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn van begin tot eind.
Kan Groeneveld verhuizingen zeker aanbevelen, goed bereikbaar, meedenkend, en vooral: heel erg ervaren, waardoor de verhuizing soepel en goed is verlopen. Absoluut het geld waard.
Afspraken worden nageleefd, werken snel zorgvuldig en gestructureerd.
Uitstekend, vlot en deskundig geholpen in het voortraject en de daadwerkelijke verhuizing.
Sluispolderweg 2 K
1505HK Zaandam