goede samenwerking tussen de verhuizers. snel en vakkundig.geen
Ga zo door!!
Vriendelijk actief snel een tof team
over het geheel zeer tevreden Een geoliede machine met zeer effectieve werkers. Hulde!
Snel en deskundig. Zeer beleefd allemaal. Niets beschadigd. De bedden gedemonteerd en gemonteerd. Zelfs de bedden keurig opgemaakt!!!
super snel en goed verzorgd
werkzaamheden prima uitgevoerd
Top verhuisteam, hele leuke en gezellige dag gehad ondanks dat het team een hele drukke dag had met meerdere verhuizingen. Jongens bleven vrolijk en professioneel tot aan het einde, zelfs mijn bed was weer opgemaakt. Ik zou iedereen dit verhuisbedrijf kunnen aanbevelen!
De verhuizers
We hebben 6 verhuizers over de vloer gehad. Geweldige mensen! Heel vriendelijk, empatisch, goed op elkaar ingespeeld en harde werkers. Dank!
Goed en snel
Tot team
Vriendelijk, netjes, harde werkers, geduldig en zorgvuldig.
Vriendelijke intake waarbij meegedacht werd en ontzorging beloofd werd. De verhuizing werd over 2 dagen gespreid. Eerste dag een enthousiast en meedenkend verhuisteam.
Super vriendelijk en deskundig verhuisteam. Lieve mannen die duidelijk veel plezier in hun werk hebben, zijn zeer voorkomend en keurig in de omgang. Geef ze nogmaals een groot kompliment van ons!
Het verhuisteam was heel hulpvaardig en correct.
Een van de verhuizers was erg veel met zijn telefoon bezig, hij werkte niet door. Daardoor duurde de verhuizing langer dan nodig was.
Wij zijn erg tevreden. Geen negatieve punten, alleen maar positieve ervaring.
Transportbaan 21
9672BJ Winschoten