Goed, snel en zeer tevreden verhuisd.
Prima.
Voor mij is het bedrijf die weet wat verhuizen is Alles zeer goed verpakt enzv. Alles keurig weer geplaats in het nieuwe woning .Kon niet beter.
Aardige, vakkundige verhuizers die goed werk hebben geleverd vanaf Veelerveen naar opslag in winschoten en vandaar 5 maanden later de hele boel afgeleverd hebben in Hoogblokland.
Professionele en behulpzame mensen. Alles in 1 dag verhuist.
Het is zeer verstandig om van te voren duidelijk en gericht goede afspraken te maken over welke werkzaamheden wel en niet gedaan worden om eventuele misverstanden en vertragingen te voorkomen. Ik zou voor de zekerheid ook deze afspraken schriftelijk vastleggen.
Snel, degelijk en voorzichtig.
Goede voorbereiding. Verhuizers waren mooi op tijd. Professionele aanpak. De inboedel keurig op het nieuwe adres, zonder schade afgeleverd.
het laten vallen van een beeldje in vier stukken het verkeerd verplaatsen van een tafel met gevolg een poot afgebroken het niet melden van het afbreken van een sierrand van een kastje
Op tijd, correct, veel overleg over aanpak, ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen
Vriendelijk personeel, snel en vakkundig!
Na een kopje koffie alle deurtjes van kasten vastgezet,en vervolgens ingeladen, bed ingepakt en ingeladen. Alles zeer netjes weer in de nieuwe woning op hun plaats gezet . We zijn dik tevreden met de boys van Nobbe.
Zeer tevreden. Alles ging heel professioneel. Prima vaklui. En ze waren erg vriendelijk. Wij raden ze bij iedereen aan.
Bij aankomst een rondgang door de woning om aan te geven wat mee moest in de verhuiswagen. De verhuizers waren zeer netjes vriendelijk en behulpzaam. Ook in voor een grapje Er werd goed meegedacht. Ze kwamen zelf met een voorstel hoe ze zo snel mogelijk, netjes en goedkoopst de verhuizing konden plannen
Uiterst correct in de bejegening en afspraken worden nagekomen. Het personeel is vakkundig en zeer vriendelijk
nette en flinke verhuizers en vriendelijk
Klantvriendelijk deskundig komt afspraak n a
2x verhuisd met Nobbe, geweldige ervaring zoals ade verhuizing is gegaan, onderling een teambuilding van de hoogste klasse!
Alles correct afgehandeld!
IN 1 WOORD - UITMUNTEND!
Werken snel, hard en precies. Uitdaging lossen snel op.
Nadat wij Nobbe hadden besproken om ons te verhuizen, werden er vrij spoedig en ver voor de verhuisdatum meer dan voldoende dozen en inpakpapier gebracht. De sfeer tijdens de verhuizing was heel goed, de verhuizers waren opelkaar ingespeeld en werkten prima samen. Voor de wat moeilijker zaken, werd vakkundig een oplossing gezocht. De vleugel, werd accuraat ingepakt en vervoerd en heel precies op de nieuwe plek neergezet. Alle lof, je kunt je geen betere verhuizers wensen!
Alles tot in de puntjes verzorgd. Zowel het inpakken van de oude woning tot het inruimen van de nieuwe woning. Dank aan de verhuizers die hier aan mee hebben gewerkt.
Vriendelijke mannen. Alles wat met zorg in gepakt en uit en in de huizen gehaald/ gezet.
Transportbaan 21
9672BJ Winschoten