Mijn aanstaande verhuizing staat alweer gepland. In de afgelopen jaren heb ik zeker 4 keer gebruikt gebruikt van de diensten van Verhuisbedrijf Nobbe. Elke keer was ik weer onder de indruk! Klantvriendelijk, correct, betrouwbaar en vindingrijk! Vaak dacht ik "Krijgen ze dit wel voor elkaar?" en telkens kregen de mannen van Nobbe het weer voor elkaar! Geen enkele verhuisuitdaging wordt uit de weg gegaan! Mijn aanstaande verhuizing wordt een overzeese en ook hier schakel ik Nobbe weer voor in. Koop de Grouw Vries, 5 mei 2022
Wij vonden het een plezierige verhuizing! De mannen waren vrolijk en maakten het met hun duidelijke uitleg en vrolijk gebabbel een gezellige verhuisdag voor ons!
Over een afstand van 300km verhuisd, tussentijdse opslag. Alles goed verlopen. Aardig en hard werkend personeel. Veel hulpmiddelen, als koffers voor schilderijen, alles goed beschermd, veel dekens, tv koffer! Sleuteldoosje,
Nobbe houdt zich aan de afspraak. Keurig op tijd in een vlot tempo verhuisd. Vriendelijk en vakkundig personeel. Ik ben al een aantal keren door Nobbe verhuisd. Dit verhuisbedrijf is een echte aanrader.
Een goed geregelde verhuizing. Helaas is er schade ontstaan door enige onachtzaamheid. We rekenen erop dat dit correct afgehandeld wordt
De mannen van Nobbe zijn vriendelijke, professionele verhuizers die zorgvuldig met je eigendommen omgaan.
Geweldige jongens, goede aansturing weten wat ze moeten doen. Correct en beleefd. Het is dat we hierna nooit meer gaan verhuizen, maar zeker aan te bevelen.
Een geweldig team verhuizers, waren erg op elkaar ingespeeld en dat maakte dat het soepel verliep.
De verhuizers waren keurig op tijd, stelden zich netjes voor en legden uit hoe ze het wilden aanpakken. Het waren harde werkers die, zonder betweterig te zijn, tips en tricks deelden wanneer dat nodig was. Ze hielden rekening met elkaar, met ons en met onze spullen. De manier van handelen is iets wat je tegenwoordig steeds minder tegen komt. Onze ervaring was daarom ouderwets positief.
Goed verhuisbedrijf werken netjes en de verhuizers zijn nette jongens gaan wel door en goed overleg geweest. Verder zal ik zeker Nobbe als verhuisbedrijf wilen aanbevelen aan andere mensen die willen gaan verhuizen. Mijn dank voor het vertrouwen en misschien tot een volgende keer.
Mijn eerste keer om een verhuisbedrijf in te schakelen,en geen spijt van gehad.Nobbe was een goede keus.
Goed ,vakkundig ,snel, netjes en beleefd
Ze werken vlot maar zeker ook zorgvuldig. Ze waren in eerste instantie wel een bed en kast vergeten, maar dat werd snel opgelost.
Wat een ontzettend goede service. In overleg is alles mogelijk. Zelfs de poten van het kabinet zijn afgezaagd, nadat we hiernaar hebben geïnformeerd. Alles is uitstekend verlopen. Handvat diepvries was gesneuveld, direct nieuwe besteld en deze kwamen ze er later zelf weer op zetten. Dat soort dingen maakt toch dat je extra tevreden bent. Alles is heel stabiel ingepakt ook. Een absolute aanrader!
Twee keer heb ik dit bedrijf nu ingeschakeld om mijn inboedel te verhuizen. Beide keren werden de spullen efficiënt en vakkundig ingepakt en naar de plaats van bestemming gebracht. Ook het inhuizen van de spullen verliep vlekkeloos. Prima personeel. daarnaast werd gezien bepaalde omstandigheden vooraf nog, zonder hiervoor extra kosten in rekening te brengen, al wat meubilair verhuisd. in een woord, geweldig.
Super tevreden over verhuisbedrijf Nobbe, zeer vriendelijke en hardwerkende medewerkers die de verhuizing, waar ik erg tegenop zag, perfect voor ons geregeld hebben. Bedden en kasten werden uit elkaar gehaald en in onze nieuwe woning in no time in elkaar gezet. Zelfs onze walkin kastenwand die nog in dozen lag werd door de heren voor ons gemonteerd. En dit alles voor een nette prijs, echt een bedrijf die ik iedereen kan aanraden!
Uiteindelijk is het uiteraard allemaal gelukt, maar toch, als je een verhuizer in de arm neemt na een drukke en hectische periode, eigenlijk zowel voor de verhuizing als na de verhuizing, dan doe je dat vooral voor het gemak en het ontlasten. Zo ging het niet, niet het beloofde aantal mensen, niet de beloofde tijd en zelf nog twee dagen met spullen heen en weer rijden omdat het volume van de verhuiswagen niet toereikend was. De jongens waren goed en deden erg hun best, maar de verhuisdag werd te lang en te zwaar..
Mannen waren mooi vroeg in de morgen ( zoals afgesproken) en tegen 15.00 uur hadden we alles binnen op de plaats van bestemming.
Wij kunnen verhuisbedrijf Nobbe ten zeerste aanraden! Ze gaan zorgvuldig met alle spullen om en werken gedreven. Super aardige jongens die goede service bieden en snel werken. Ze zijn bovendien niet duur, aanrader!
Goed verhuisbedrijf, alles met zorg ingepakt en uitgepakt, echt toppers die mannen.
Zie bovenstaande punten.
Verhuizing goed geregeld en snel gedaan met net personeel
Zelfde goede ervaring als in 1993 met verhuizing van Winschoten naar Exloo
Goede begeleiding vooraf Goede afspraken Super personeel werken hard