Gezellige bekwame mensen. Gingen zorgvuldig met onze spullen om!
Voor het eerst hebben we ons laten verhuizen en wisten niet wat ons te wachten stond maar al met al een fantastische ervaring. Zeer tevreden over de verhuizers.
Uitstekende verhuizer met kundig en vriendelijk personeel. Het ophalen van de inboedel, de opslag en de aflevering zijn stipt volgens de afspraak verlopen.
De verhuizing verliep uiterst traag. 1 jongeman was wat ziek. De andere 2 hadden geregeld overleg. Hierdoor kwamen ze op het einde van de dag tijd te kort. De houten vloer is beschadigd omdat ze met de wasmachine hebben lopen schuiven. Het was voor mij een zeer stress volle dag.
De hulp was snel, maar zonder onvoorzichtig te worden. Ik wilde nog snel wat lampen van het plafond halen en hierbij staken ze meteen een helpende hand uit. We hadden zelf alles ingepakt en gedemonteerd. Fijn was, Op tijd, Voorzichtig, Snel, Verhuisdozen door v Haarlem geregeld, Verplaatsen binnenshuis, naar de goede plaats was geen probleem, Er werd meegedacht waar dozen handig staan, de keuken bijvoorbeeld niet volbouwen.
Vriendelijke mensen, voorzichtig met mijn spullen en duidelijke afspraken
Zeer kundige en vriendelijke verhuizers. Erg prettige ervaring!
Wij hebben de gehele verhuizing als zeer prettig ervaren. Er was goed overleg en het geheel straalde deskundigheid en rust uit.
Dit was de tweede ervaring met W. van Haarlem. Het was weer een goede keuze, top medewerkers met inzicht in de werkzaamheden.
De verhuizing is zeer zorgvuldig met respect voor alle spullen uitgevoerd door een team dat een solide indruk maakte. Het gehele team was zeer beleefde in de omgang en bij enige afwijkingen werd er met ons overlegd en er werd niets aan het toeval over gelaten. Zeer tevreden
Goede communicatie vooraf, efficiënt en zorgvuldig laden en lossen, vriendelijk personeel. We zijn tevreden met de service.
Wij zijn 2 jaar geleden 'verhuisd', dat wil zeggen dat van Haarlem onze huisraad in 2 containers heeft opgeslagen. Sterke nette kerels kwamen de boel uit huis halen. Wij zijn naar een tijdelijke gemeubileerde woning verhuisd en eind 2024 was het dan zover. De opgeslagen huisraad (keurig in een droge ruimte) kwam in onze nieuwe woning terug. Wederom zeer netjes gedaan. Ik kan dus W. van Haarlem Verhuizers van harte aanbevelen.
een mega verhuizing die dankzij de mannen van Van Haarlem zooooo easy en soepel verliep. fantastisch!!!!
Wat een top bedrijf is het. Super goed, behulpzaam en gezellig team hadden wij met onze verhuizing. Goede communicatie en alles is zeer goed verlopen. Een dikke 10 krijgen ze van ons.
Kundige mensen, vriendelijk, behulpzaam en nog gezellig ook.
Ondanks het verzetten van de verhuizing is alles goed verlopen. Heb de verhuisdozen op tijd gekregen zodat een rustige voorbereiding mogelijk was. Op de dag van de verhuizing kwamen 5 man alles inladen en s'middags werd alles keuring uitgeladen. Heel fijn dat alle kasten weer in elkaar werden gezet zodat ik meteen kon beginnen met uitpakken. S'avonds had ik de meeste spullen op hun plaats en dat geeft een rustig gevoel.
Uitstekende vaklui die het vak verhuizen verstaan. Alles keurig ingepakt en weer uitgepakt.
De verhuizing is zeer vlot en professioneel verlopen. Erg tevreden over zowel het geleverde werk en de behulpzaamheid van de verhuizers, als over de communicatie met het bedrijf.
Men kwam op tijd, ging direct aan de slag en alles werd heel zorgvuldig in dekens ingepakt, omwonden met tape en met zorg in de wagen gebracht. Men werkt achter elkaar door en de medewerkers zijn vriendelijk en beleefd. Het plaatsen van de meubels is in goed overleg met de opdrachtgever. Kortom zeker aan te bevelen.
Onze grote spullen (vooral meubels) zijn verhuisd naar de opslag bij de verhuizer. Zorgen over het regenachtige weer werden goed onderbouwd weggenomen, alles werd netjes met dekens en plastic omwikkeld en er waren voldoende verhuizers aanwezig waardoor het ook lekker vlot ging!
Ontzettend aardige en vriendelijke verhuizers. Zeer service gericht. Zorgvuldig met onze spullen. Harde werkers! We waren heel erg blij met ze. Tot d volgende verhuizing.
Van Haarlem heeft van begin tot eind alles professioneel geregeld en duidelijke gecommuniceerd: snelle en heldere offerte, tijdig aanleveren van verhuisdozen /verpakkingsmateriaal, en op de dag van de verhuizing zelf verliep alles vlekkeloos. Het verhuisteam werkte netjes en efficiënt, en ze hebben zelfs nog geholpen met een nieuw bureau naar boven te tillen (dat te zwaar was voor mijzelf). Binnen twee uur waren ze klaar!
Professionele en vriendelijke dienst
Goed verzorgde verhuizing met personeel die weet wat ze doen. Een aanrader voor iedereen.
Damzigt 1
3454PS De meern
W. van Haarlem Verhuisservice is een erkende verhuizer met ruim 90 jaar ervaring en vakbekwaam personeel. Gevestigd in een modern en geheel duurzaam pand met opslagloods in De Meern. Dagelijks uitvoering van particuliere verhuizing met of zonder inboedelopslag. Altijd een gratis en vrijblijvende offerte n.a.v. een afspraak met adviseur. Bij een volledige verhuizing gratis verhuisdozen in bruikleen.