een mega verhuizing die dankzij de mannen van Van Haarlem zooooo easy en soepel verliep. fantastisch!!!!
Wat een top bedrijf is het. Super goed, behulpzaam en gezellig team hadden wij met onze verhuizing. Goede communicatie en alles is zeer goed verlopen. Een dikke 10 krijgen ze van ons.
Kundige mensen, vriendelijk, behulpzaam en nog gezellig ook.
Ondanks het verzetten van de verhuizing is alles goed verlopen. Heb de verhuisdozen op tijd gekregen zodat een rustige voorbereiding mogelijk was. Op de dag van de verhuizing kwamen 5 man alles inladen en s'middags werd alles keuring uitgeladen. Heel fijn dat alle kasten weer in elkaar werden gezet zodat ik meteen kon beginnen met uitpakken. S'avonds had ik de meeste spullen op hun plaats en dat geeft een rustig gevoel.
Uitstekende vaklui die het vak verhuizen verstaan. Alles keurig ingepakt en weer uitgepakt.
De verhuizing is zeer vlot en professioneel verlopen. Erg tevreden over zowel het geleverde werk en de behulpzaamheid van de verhuizers, als over de communicatie met het bedrijf.
Men kwam op tijd, ging direct aan de slag en alles werd heel zorgvuldig in dekens ingepakt, omwonden met tape en met zorg in de wagen gebracht. Men werkt achter elkaar door en de medewerkers zijn vriendelijk en beleefd. Het plaatsen van de meubels is in goed overleg met de opdrachtgever. Kortom zeker aan te bevelen.
Onze grote spullen (vooral meubels) zijn verhuisd naar de opslag bij de verhuizer. Zorgen over het regenachtige weer werden goed onderbouwd weggenomen, alles werd netjes met dekens en plastic omwikkeld en er waren voldoende verhuizers aanwezig waardoor het ook lekker vlot ging!
Ontzettend aardige en vriendelijke verhuizers. Zeer service gericht. Zorgvuldig met onze spullen. Harde werkers! We waren heel erg blij met ze. Tot d volgende verhuizing.
Van Haarlem heeft van begin tot eind alles professioneel geregeld en duidelijke gecommuniceerd: snelle en heldere offerte, tijdig aanleveren van verhuisdozen /verpakkingsmateriaal, en op de dag van de verhuizing zelf verliep alles vlekkeloos. Het verhuisteam werkte netjes en efficiënt, en ze hebben zelfs nog geholpen met een nieuw bureau naar boven te tillen (dat te zwaar was voor mijzelf). Binnen twee uur waren ze klaar!
Professionele en vriendelijke dienst
Goed verzorgde verhuizing met personeel die weet wat ze doen. Een aanrader voor iedereen.
Dit was de tweede keer dat ik gebruik maakte van Van Haarlem Verhuizers, en ook deze keer ben ik zeer tevreden over dit bedrijf. Ze komen op tijd, gaan heel zorgvuldig met mijn spullen om, zijn beleefde en harde werkers. Ze snappen hun vak, komen hun afspraken na; het zijn echte professionals. Toppie! Zoek niet langer, gewoon verhuizen met Van Haarlem.
Op zichzelf liep de verhuizing wel soepel. Er werd echter niet altijd zorgvuldig omgegaan met onze spullen met schade als gevolg.
Een verhuizing is ingrijpend, zeker als je wat ouder bent en van utrecht naar zeeland gaat verhuizen. Goede keuze om van Haarlem te kiezen. Geen gedoe over dozen huren, je moet ze wel teruggeven natuurlijk, maar ze werden gewoon gebracht. Verhuizing liep soepeltjes in twee dagen gezien de afstand, alleen één smetje, ze waren vergeten één doos uit te laden. Is echter prima afgehandeld, omdat ik nog eenmaal in Utrecht moest zijn... Top verhuizers!
Alles is perfect gedaan door het zeer vriendelijke en behulpzame team van Van Haarlem
De omstandigheden van mijn verhuizing (die overigens nog niet voorbij is) waren niet makkelijk. Een appartement 10 hoog, met een lift die naar tot de 9e etage ging, een beginnende renovatie en dus allerlei bouwactiviteiten in en om het gebouw. Ik was onder de indruk van de manier waarop de verhuizers daarmee omgingen
Tot nu toe heel goede ervaring, maar het is nu in de opslag en het moet nog terug, dus de dienstverlening is nog niet klaar.
Goede gedetailleerde offerte. Na acceptatie duidelijke communicatie en aankondigingen en adviezen. De verhuizing zelf ging ook goed. Vooral de medewerker die de de- en montage van de kasten uitvoerde was een zeer harde werker en alles werkt zoals het oorspronkelijk was. Netjes gedaan. Een lange dag hard werk maar met een tevreden klant als resultaat.
Verhuizen is iets wat ik absoluut afschuwelijk vind, maar door het topteam van Van Haarlem is bij deze verhuisbeurt in ieder geval de dag van het verhuizen zelf absoluut vlekkeloos verlopen. Aardige mensen met ervaring, werken hard en denken met je mee. Afspraken worden keurig nagekomen. Verhuisdozen punctueel op de afgesproken tijdstippen gebracht en opgehaald. Taxateur die de inboedel goed heeft ingeschat qua dozen en ruimte in de wagen. Nagenoeg perfecte verhuizing. Je moet er wel de financiele middelen voor hebben maar als het even kan ga ik nooit meer zelf sjouwen. Hartelijk dank heren!
Goede service, behandelen je meubels met respect.
Zowel het ophalen en opslaan, als ook het later terugbrengen van mijn meubels is perfect verlopen. Ik was erg blij met de ondersteuning van drie medewerkers, die mij hebben geholpen alles weer op zijn plek te zetten. Dank daarvoor !
De samenwerking onder elkaar liep als een ge-oliede machine.
En als er dan een dingetje tegenvalt, wordt het direct keurig opgelost. Bedankt voor een bijna vlekkeloze verhuizing.
Prettig contact gehad, goed inschatting van hoeveelheid te verhuizen spullen, duidelijke uitleg en snel antwoord op vragen. Dit was de 2e keer voor een verhuizing en beide keren goede ervaring. Aanrader!
Damzigt 1
3454PS De meern
W. van Haarlem Verhuisservice is een erkende verhuizer met ruim 90 jaar ervaring en vakbekwaam personeel. Gevestigd in een modern en geheel duurzaam pand met opslagloods in De Meern. Dagelijks uitvoering van particuliere verhuizing met of zonder inboedelopslag. Altijd een gratis en vrijblijvende offerte n.a.v. een afspraak met adviseur. Bij een volledige verhuizing gratis verhuisdozen in bruikleen.