Wij hebben gebruik gemaakt van de verhuis service met demontage en montage van de meubels. Dit is erg snel en efficiënt uitgevoerd. Binnen 1 dag waren wij over naar ons nieuwe huis. Het was een erg gezellige groep verhuizers. Bij het tegenkomen van problemen denken ze mee aan oplossingen en lossen ze het netjes op. Bijvoorbeeld hadden wij geen rekening gehouden met lagere plafonds in het nieuwe huis, wat voor problemen zorgde met de schuifdeuren van de kledingkast. Hierbij hebben ze goed meegedacht voor een oplossing en dit is uiteindelijk netjes opgelost. Verder gaven ze achteraf ook aan dat de betaling in goede staat was ontvangen. Dit was zeer prettig.
Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide beoordeling. Wij zijn erg blij dat de uitvoering naar tevredenheid is gedaan. W. van Haarlem Verhuisservice
Afspraken worden nagekomen, verhuizers zijn vriendelijk en deskundig en bereid een stapje extra te doen. Verhuizing verliep vlekkeloos en ontspannen. Alles staat op zijn plek. Er wordt voorzichtig omgegaan met je spullen. Het enige jammere vind ik de verzekering. Voor de verhuizing wordt een verzekering afgesloten, maar daarbij wordt niet vermeld dat schade uitsluitend wordt vergoed als de dozen door Van Haarlem zijn ingepakt.
Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn dat alles naar tevredenheid is uitgevoerd. Als de verhuisdozen door de klant worden ingepakt, is de inhoud op schade inderdaad niet verzekerd omdat de verhuizers dit vakwerk niet hebben uitgevoerd. Onze excuses dat we dit niet voldoende hebben gecommuniceerd. We hebben dit inmiddels opgepakt en staat nu duidelijk vermeld in onze offertes. Bedankt voor de tip. W. van Haarlem Verhuisservice
Op afgesproken tijd voor de verhuizing een stapel dozen ontvangen, zodat we konden inpakken. Op de dag van verhuizing 4 man die alles komen verhuizen. Beleefd, vriendelijk en kundig. Met alle spullen wordt zorgvuldig omgegaan. Mochten we in de toekomst nog gaan verhuizen, grote kans dat we weer bij dit bedrijf uitkomen.
Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling. W. van Haarlem Verhuisservice
Wat een verademing om met W. van Haarlem te werken. Iedereen is uitermate vriendelijk en deskundig, stellen je op je gemak en niks te veel. Ik kan iedereen aanraden met deze organisatie in zee te gaan.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Heel fijn dat u ervaring met onze verhuisservice zo goed was. W. van Haarlem Verhuisservice
Dit bedrijf zorgt ervoor dat je zonder stress je verhuisdag doorkomt.
Hartelijk dank voor het mooie compliment in uw beoordeling. W. van Haarlem Verhuisservice
Mijn verhuizing met W. van Haarlem heb ik van A tot Z als zeer prettig ervaren! Het maken van de offerte verliep heel vlotjes, duidelijk en overzichtelijk. Er wordt geen cent te veel berekend! Keurig tijdig van te voren worden de dozen en inpakpapier afgeleverd. Op de dag van de verhuizing 5 heren die zeer professioneel te werk gingen. De samenwerking tussen de mannen was fantastisch! Alles liep op rolletjes en de onderlinge sfeer was heel erg goed. In no time waren al mijn spullen met veel zorg ingeladen in de container. Ik kan daarom W. van Haarlem van harte aanbevelen!
Heel erg bedankt voor uw mooie beoordeling, hier streven we naar bij elke verhuizing; een tevreden klant. W. van Haarlem Verhuisservice
Keurig verhuisd en alles weer goed op z’n plek. Erg blij, want verhuizen is toch erg stressvol. Vriendelijke en behulpzame verhuizers.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat alles naar wens is gegaan. W. van Haarlem Verhuisservice
Alles werd ingepakt en alvast zoveel mogelijk geladen zodat de verhuizers de volgende dag al vroeg naar Rotterdam reden. Daar stond alles voor de middag in het appartement. Jammer dat er geen verhuislift was zoals besproken, want dan was het nog vlotter gegaan.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Vervelend dat de verhuislift niet ter plaatse was maar gelukkig hebben we alles boven gekregen. W. van Haarlem Verhuisservice
Ik ben echt heel tevreden met deze verhuistoppers! Echte vaklui, gaan voorzichtig om met je spullen, zijn geduldig, hebben humor, stellen gerust, ze staan voor een klus en die maken ze af. Zeer aan te bevelen! Ik zou ze mijn moeder zelf nog laten verhuizen…
Goed Verhuisbedrijf
Wij hebben uitstekende ervaringen met de verhuizers van van Haarlem. Complimenten voor de zorgvuldige wijze van vervoer en herplaatsing van onze meubels.
Het gevoel met een capabel en betrouwbaar bedrijf te maken te hebben. Aardig en behulpzaam.
Prettige mensen om in me heen te hebben. Volledig kunnen vertrouwen op hoe ze met mijn spullen omgingen!
Vanaf het huisbezoek tot en met de werkelijke verhuizing is het allemaal erg soepel verlopen: prettig telefonisch contact, snel antwoord op vragen, vriendelijke, snelwerkende verhuizers met humor!
Alles is netjes volgens afspraak gelopen. De spullen zijn professioneel in opslag gezet, waarbij met zorg met de spullen is omgegaan. Qua prijs was het niet de aller goedkoopste offerte die we kregen, maar wel de meest transparante en zonder verborgen kosten. Door Van Haarlem zijn ook goede dozen en i pakpapier in voldoende maten beschikbaar gesteld, wat ook prettig is.
We hadden nergens omkijken naar,..het werd geregeld
De service die het bedrijf biedt is uitstekend.
Wij hebben onze verhuizing laten uitvoeren inclusief 2 maanden opslag van de inboedel. Van het begin tot het einde is alles op rolletjes gelopen. We werden goed geïnformeerd over de planning en wat er precies ging gebeuren. De inboedel is zonder enige schade overgebracht van Friesland naar Utrecht. Onze waardering gaat ook uit naar het weer in elkaar zetten van wat oudere kasten, ondanks dat deze achteraf niet meer in hele beste staat bleken te zijn. Ze staan weer en functioneren prima. Petje af!
Verhuizing is vlekkeloos verlopen. Inpakken, laden en lossen verliep allemaal zeer soepel. Vriendelijk personeel dat weet waar ze mee bezig zijn. Ook contact vooraf was zeer positief. Snelle reactie op vragen en een concurrerende offerte.
Beste klant, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. W. van Haarlem Verhuisservice
Soepel proces, goede afspraken die worden nagekomen,
Goedendag, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en fijn dat alles naar wens is verlopen. W. van Haarlem Verhuisservice
De verhuizing is soepel verlopen. Eventuele problemen die wij vooraf zagen, zijn goed opgevangen. Meubelstukken en lampen zijn ge-demonteerd en prima weer gemonteerd. Kortom zeer tevreden.
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn dat we de problemen konden wegnemen en u zo konden ontzorgen in de verhuizing. W. van Haarlem Verhuisservice
Voor de tweede keer gekozen voor van Haarlem om onze verhuizing te verzorgen. Alles is perfect verzorgd. Zeer deskundig en vriendelijk personeel. ECHT een aanrader voor een deskundig en zorgeloze verhuizing !!
We zijn erg tevreden met de services; het inpakken, (de)monteren en verhuizen verliep soepel en met zorg voor onze spullen. Iedereen was erg behulpzaam en vriendelijk, en met veel oog voor veiligheid, ook richting onze kinderen. Zeker aan te raden!
Heel hartelijk dank voor uw mooie woorden, hier doen we het voor. Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat wij u konden ontzorgen bij uw verhuizing. W. van Haarlem Verhuisservice
Zie boven
Bedankt voor uw positieve beoordeling en fijn dat uw ervaring met ons is bevallen. W. van Haarlem Verhuisservice
Damzigt 1
3454PS De meern
W. van Haarlem Verhuisservice is een erkende verhuizer met ruim 90 jaar ervaring en vakbekwaam personeel. Gevestigd in een modern en geheel duurzaam pand met opslagloods in De Meern. Dagelijks uitvoering van particuliere verhuizing met of zonder inboedelopslag. Altijd een gratis en vrijblijvende offerte n.a.v. een afspraak met adviseur. Bij een volledige verhuizing gratis verhuisdozen in bruikleen.