Met alle betrokkenen zeer prettige communicatie. Verhuizing vakkundig uitgevoerd
Onze verhuizing is super snel verlopen, de medewerkers weten precies wat ze moeten doen.
goede afspraken kunnen maken en keurige personeel , ze zijn beleeft en werken snel. wij zij zeer tevreden
Zeer professioneel bedrijf. Kundige en vriendelijke werknemers. Houden zich 100% aan de afspraken en gaan zorgvuldig met de huisraad om.
Prima service, houden zich aan afspraken, mooi op tijd, vlotte werkers!
Deskundig verhuisd. Perfecte montage. minpuntjes: - Er zijn nogal wat dozen in het verkeerde vertrek neergezet. - Op enkele objecten stond een etiket met de tekst "blijft" , echter de verhuizers gingen er vanuit dat alles met een etiket verhuisd moest worden.
W. van Haarlem heeft onze inboedel naar een andere woonplaats verhuisd en hebben dat op een fantastische manier gedaan. Alle afspraken werden stipt nagekomen en de communicatie tussentijds was altijd prima en behulpzaam want verhuizen doe je niet elke dag en elke tip is meegenomen. Op dag 1 werden de meubels ingeladen en op dag 2 werd alles ondanks de hitte snel uitgeladen en konden wij aan de gang om alles in te ruimen.. Kortom W. van Haarlem is een aanrader
Hartelijk dank voor uw positieve review. Veel plezier in de nieuwe woning. W. van Haarlem Verhuisservice
Zie boven
Vlot verlopen gang naar opslag van onze inboedel. Alles is correct en plezierig verlopen. De ‘intake’, offerte, inladen naar opslag. Tussenliggende vragen werden prompt beantwoord. 5 Man sterk stond exact 7:30 voor de deur. Plezierige mensen. Even na 12h was de klus geklaard. Perfect.
Duidelijke afspraken. Verhuizers waren vriendelijk en deskundig. Hebben hard gewerkt. Alles was klaar volgens afspraak
Bedankt voor uw positieve review. W. van Haarlem Verhuisservice
Eerlijk, zonder flauwekul. Wij zijn al een keer of 12 verhuisd in ons leven (inclusief buitenland) en hebben zo onze ervaringen. Wat maakt van Haarlem anders? Simpel, je merkt dat het een familie bedrijf is met een absoluut oog voor detail en service. Ze gaan daarin echt ver en doen alles om je als familie te ontzorgen(en met zorg).
Beste Richard, Hartelijk dank voor de fantastische beoordeling. We zullen je waardering doorgeven aan onze verhuistoppers Met vriendelijke groet, W. van Haarlem Verhuisservice
Prima bedrijf, zou ik iedereen aanraden, hebben alle apparatuur die voor een verhuizing nodig zijn.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat uw verhuizing naar wens is verlopen. Veel woongeluk in uw nieuwe woning. W. van Haarlem Verhuisservice
De verhuizing is prettig verlopen (bij 36 graden!). Voor, tijdens en na de verhuizing was de communicatie uitstekend, korte lijntjes en flexibel om aan onze wensen te kunnen voldoen. De schade die ontstaan was bij het verhuizen is na 14 dagen goed hersteld.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling. Fijn om te lezen dat uw verhuizing naar wens is verlopen. Veel woongeluk in uw nieuwe woning. W. van Haarlem Verhuisservice
Vanaf offerte tot verhuizing in de puntjes verzorgd. Duidelijke communicatie van begin tot eind en netjes gewerkt. Raad iedereen deze verhuizer en tevens opslag aan.
Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling van onze geleverde verhuizing. Fijn om te lezen dat uw verhuizing naar wens is verlopen. Veel woongeluk in jullie nieuwe woning. W. van Haarlem Verhuisservice
Zo fijn dat alles uit handen werd genomen, fijn team, alles vlot en behendig verhuisd!
Werken netjes en snel en communiceren goed en de medewerkers zijn beleefd en vriendelijk.
De 1e keer dat wij gebruik maakten van de diensten van Van Haarlem was voor de verhuizing van mijn schoonmoeder. Toen hadden wij al een goede indruk gekregen. Voor onze eigen, zeer ingrijpende grote verhuizing, hebben wij Van Haarlem ook ingeschakeld. Zeer ervaren en gemotiveerd personeel. Herman en Stefan als professionele leiders van het team. Geweldig hoe zij met beleid alles in de vrachtwagen stouwden. Absoluut toppers!
Vriendelijk team, zorgvuldig vervoer, en bereid om mee te denken ter plekke.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat uw verhuizing zonder stress was en naar tevredenheid is uitgevoerd. Veel woonplezier. W. van Haarlem Verhuisservice
WvanHaarlem is een erkend verhuisbedrijf, die zijn erkenning waar maakt. Hardwerkende medewerkers die bekwaam zijn in verhuizingen. Wij kunnen WvanHaarlem bij iedereen die gaat verhuizen, van harte aanbevelen en zijn heel tevreden hoe onze verhuizing is verlopen.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens is gegaan. vriendelijke groet, W. van Haarlem Verhuisservice
Wat is gewoon goed? Afspraken nakomen en zaken voorruit goed regelen en bespreken. Vlotte opvolging van afspraken. Eerst een online ontmoeting met een ronde door het huis. Had in eerste instantie mijn bedenkingen maar na drie werkdagen had ik een complete offerte in mijn inbox met precies de zaken die er besproken waren. Datum van verhuizing afgesproken en ook dit verliep erg prettig.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn dat alles naar wens is gegaan. vriendelijke groet, W. van Haarlem Verhuisservice
Vooraf werden we geïnformeerd dat de auto later zou zijn i.v.m. de boerenprotesten onderweg. De mannen met de auto belden kort voor aankomst en dronken even koffie. Daarna gingen ze rustig, zorgvuldig en met tempo door met alles in de auto zetten. Daarna de afrekening op papier en die was ook heel correct en duidelijk. Kortom, ik heb geen kritiek, alleen een goed gevoel bij jullie aanpak!
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat alles naar wens is gegaan. vriendelijke groet, W. van Haarlem Verhuisservice
onze ervaring met van Haarlem is buitengewoon prettig fijne medewerkers en een goede service. top bedrijf.
Bedankt voor deze top beoordeling. Fijn dat alles naar wens is gegaan. vriendelijke groet, W. van Haarlem Verhuisservice
Geweldig bedrijf en super medewerkers. Alles wordt netjes en snel ingepakt en verhuisd. Wij zijn super tevreden.
Hartelijk dank voor deze top beoordeling. Fijn dat alles naar wens is gegaan. vriendelijke groet, W. van Haarlem Verhuisservice
Ik hoop voorlopig niet meer te verhuizen, maar als het toch nodig mocht zijn ga ik zeker weer voor dit bedrijf. Wat een geweldig stel mannen kwam bij mij inladen (en weer uitladen natuurlijk). Echte buffelaars! Complimenten voor het personeel. Meer dan genoeg verhuisdozen, die kreeg ik echt niet allemaal vol, en fijn op tijd geleverd.
Hartelijk dank voor deze geweldige beoordeling. Fijn dat alles naar wens is verlopen. W. van Haarlem Verhuisservice
Damzigt 1
3454PS De meern
W. van Haarlem Verhuisservice is een erkende verhuizer met ruim 90 jaar ervaring en vakbekwaam personeel. Gevestigd in een modern en geheel duurzaam pand met opslagloods in De Meern. Dagelijks uitvoering van particuliere verhuizing met of zonder inboedelopslag. Altijd een gratis en vrijblijvende offerte n.a.v. een afspraak met adviseur. Bij een volledige verhuizing gratis verhuisdozen in bruikleen.